Cik saprotu no tiem dažiem restorāniem ar ko esmu runājis, sanāk pārāk liels čakars turēt vaļā terasi+iekštelpas, plus neskaidrības, jo iekštelpās tualete un/vai cilvēki ņem ēdienus līdzņemšanai, tāpēc tāpat tās plūsmas pārklājas, un tad iekštelpās tāpat vajag maskas un distanci, un tad arī ir bažas no tā, ka var kaut ko izdarīt ne pa prātam un uzrauties uz sodiem.
Un atnākt sertifikātu pārbaudītāji, real story, un sākt ņemtni, kuras rezultātā kaut kas pilnīgi noteikti nav labi.
aha, no vienas puses saprotu, bet no otras puses kamōn, kurš te čīkstēja par vēlmi strādāt jebkādos apstākļos :( un tās terases ir tik mazietilpīgas, ka es visbiežāk noraustos un neaizeju vispār nekur
Piekrītu,tās ir dīvainas atrunas. Pats esmu devies prom no vietas,kur ārā ir 3 aizņemti galdiņi, bet iekšā ~30 vietas,kur nevar ar sertifikātu sēdēt. Mazie meža dīvainīši.