Sep. 1st, 2020 @ 01:14 am (no subject)
atceros, man ilgi ir šķitis, ka man iet grūtāk kā citiem, tagad tās šķiet pilnīgas muļķības, bet tāpat regulāri sabēdājos, manot, cik grūti joprojām man iet ar specifiskām komunikācijas niansēm, ko lielākajā daļā ļaužu esmu novērojusi izkoptas un izzinātas daudz agrākā vecumā. Jā, katram savs trips un awakening plāns, un savstarpējā salīdzināšanās, balstoties uz vecuma grupām, nes tikai bezauglīgu gruzonu, bet kāpēc tieši man nesanāk tik primitīvi esības aspekti, tie paši pamati, kuriem nekad neesmu bijusi aizvērta vai noliedzoša? man ir sajūta, ka cenšos izzināt āziju, aizsietām acīm staigājot pa bolderāju - domās trenē savu garu dziļiem pārdzīvojumiem, bet realitātē neesi ticis galā ar pašiem vienkāršākajiem kas-kur-kad, un pats to nepamani.
[User Picture Icon]
From:[info]ripp
Date: September 1st, 2020 - 08:30 pm
(ieraksts)
Man šķiet, vieniem “normāla” komunikācija nāk dabiski, tāds kā talants. Un citiem jāmācās. Man arī šķiet, ka es arī līdz vecumdienām neiemācîšos 😀
(ieliet vēl)(Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: September 2nd, 2020 - 12:55 am
(ieraksts)
Man savukārt šķiet, ka Tev sanāk lieliski, vismaz tajos virzienos, kuri šķiet svarīgi man (tiešums, pašrefleksija, spēja rast kompromisus, neliekot otram justies neērti)
(ieliet vēl)(Parent)