Nov. 24th, 2019 @ 05:09 pm (no subject)
[User Picture Icon]
From:[info]mesija
Date: November 25th, 2019 - 12:22 pm
(ieraksts)
Vispār tas AK fenomens ir interesants - tik daudziem viņa neizmērojami besī, bet es nekad neesmu sapratusi, kāpēc, izņemot to, ka kādreiz valkāja debīlas cepures. BK liekas OK, ielinkotais video ir tizls, bet nešķiet harmful, paziņas, kas ar viņu ir strādājuši, priecīgi par labu organizēšanu un komunicēšanu un getting things done.
To, ka viņa ir antiintelektuāle, publiskajā telpā nevar īsti just, (laikam, ja vien ar viņu nerunā) jo viņa par lietām īsti neko nesaka, bet gan taisa savu produktu - BK - kas viņai diezgan ok padodas. BK nav nekas ūberintelektuāls, bet ar kiviču čista nevar salīdzināt.

Neko daudz nezinu par mākslas pasauli/virtuvi, bet mani ļoti interesē, piemēram, kāpēc tā desmitgadē sūdīgākā izstāde, ko viņa uztaisīja, bija tik sūdīga (neredzēju, tāpēc nevaru gudri dirst).
Es arī gribu heitot antiintelektuāļus, bet pagaidām man nav iemesla - AK ir hipsteru beibe, kas cenšas kaut ko darīt.
Vienīgais, ko viņai tip varētu pārmest, ir ka viņa ir jauna un visticamāk nerubī lietas pietiekami labi, lai vadītu muzeju, līdzīgi kā es jūtos par HEZ un satori. Bet nu - jaunība jau tipa nav grēks, vai ne.
(ieliet vēl)(Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: November 25th, 2019 - 01:04 pm
(ieraksts)
nu, ko lai saka - intelekta latiņas mums katram ir ļoti atšķirīgas. Ļoti jauki, ja viss šis šķiet kvalitatīvi un vērtīgi. Good luck!
(ieliet vēl)(Parent)