Jun. 20th, 2012 @ 01:44 am (no subject)
[User Picture Icon]
From:[info]penny_lane
Date: June 20th, 2012 - 12:30 pm
(ieraksts)
atkarīgs kādām margrietiņām:)


bet, ja nopietni, es brīnos, kur tu tos pārmetējus esi atradusi, es saprotu, ka vegānisms ir ekstrēmāka padarīšana par garlaicīgu gaļas neēšanu, bet visos piecpadsmit gados, cik esmu strīdējusies par savu nepatiku pret masveida cālīšslaktēšanu vienīgi vectēvs mani par muļķi nosaucis. tagad, kad visas feinās vegānvietas veras vaļā un gadās apkārt, man liekas, neviens tak tur neko sliktu nesaskata. neredzu, kā te var sajusties kā apspiesta minoritāte.

un tagad, ja es kļūdos, tu man tūlīt spersi un metīsi ar vēl vienu šķīvi, bet nav gadījumā tā, ka tu nemaz tik sen neesi kļuvusi par vegānu? sākumā visu parasti uztver jūtīgāk.

ā, es esmu diezgan pret abortiem. bet klusiņām, un kā daudz kam citam, man liekas likumdošanai tur vispār nav ko līst iekšā. parādnieks, protams, ir lohs, bet vienā mazītiņā detaļā nemāku nepiekrist. par to veco joku, ka visi, kas iestājas par abortiem, ir jau piedzimuši. bet neiešu jau klaigāt apkārt, man besī, ja kāds mēģina sagraut manu akmenscieto pārliecību, ka es vienīgā visā pasaulē zinu, kā ir pareizi. lai tak tie muļķīši dzīvo ar savējām šķībajām pārliecībām...
(ieliet vēl)(Parent) (Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: June 20th, 2012 - 12:50 pm
(ieraksts)
ā, tas viss bija atsauce uz lielo vegānfleimu, ko Tu laikam esi palaidusi garām http://klab.lv/users/dejot/243572.html tur, lūk, arī tika demonstrētas sapratnes un tolerances pilnās attiecības, respektīvi, es uzrakstīju dusmīgu ierakstu par to, ka cilvēkiem patīk spriest par lietām, kurās viņu zināšanu līmenis ir nulle, izmantojot kā sev tuvāko piemēru vegānismu, un tad nu saradās ļaudis un sāka diskutēt NEVIS par manis pietiekto jautājumu, bet sāka klāstīt savus uzskatus par sektantiskajiem vegāniem, kas vispār nebija ieraksta tēma.
un es nejūtos kā minoritāte vai kā citādi apspiesta, runa drīzāk ir par to, ka "citiem" gribētos, lai es tā jūtos :)
p.s. jā, esmu salīdzinoši nesen
(ieliet vēl)(Parent)