Feb. 28th, 2011 @ 02:09 pm (no subject)
Tags:

[User Picture Icon]
From:[info]jim
Date: February 28th, 2011 - 02:37 pm
(ieraksts)
strutas, kas no dzirdes kanāliem rāpo uz smadzenēm, gan diemžēl nav nekas sevišķi mazizplatīts (pašai nesen bija, viena draudzene arī nesen nogulēja slimnīcā, kamēr izārstēja), subžanrs gan tev tāds ekskluzīvs :) tev taču parakstīja megastipras antibiotikas, cerams? es vispār jau aptuveni gadu cīnos ar visādām ausu problēmām, mani ezotēriski noskaņotākie paziņas jau sāk skaidrot, ka tas liecina, ka ir lietas, ko slimnieks vienkārši Negribot Dzirdēt :) turās un, galvenais, nedzer neko, kas kaut attāli līdzinās vīnam!
(ieliet vēl)(Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]klusais_okeans
Date: February 28th, 2011 - 02:48 pm
(ieraksts)
paldies, jā, antibiotikas izrakstīja,un ja Tu saki, ka esot tīri modīgas strutas, tad laikam nav tik traki kā man, reti slimojošai hipohondriķei, tagad liekas.
Es savukārt ezotērikas portālos izpētīju, ka manā gadījumā, kas vairāk saistīts ar ādas slimību, pie vainas esot sevis nemīlēšana un nepieņemšana, nu taisni tas, ar ko pēdējās nedēļas mokos :)
(ieliet vēl)(Parent) (Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]jim
Date: February 28th, 2011 - 02:52 pm
(ieraksts)
jā,laikam daba mīl paradoksus, un acīmredzot, jo krutāks ir cilvēks, jo ar vairāk pašuzbūvētiem šķēršļiem viņam jācīnās tā vietā, lai vienkārši ietu un izdzīvotu to, ka esi tik fabulous.
(ieliet vēl)(Parent)