klasika

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ēst ar pirkstiem un mazgāt zobus plikam ir kā teleportēšanās atpakaļ bērnībā. Sajūta fantastiska, ja ikdienas rūpes, aizspriedumi un problēmas neļauj atslābt.
  • mazgāties plikam arī nav ne vainas.:) bet, ja bez jokiem, tad tiešām Indijā , un gan jau vēl daudz kur citur, aizvien ēd ar rokām. Gan jau ne visi. Vismaz cilvēks, kas tur pavadījis labu laiku, teica, ka esot baigi forša sajūta, cita garša. par to atslābšanu gan īsti neiebraucu, nu, ja man ikdienas rūpes neļauj atslābt, es ne tuvu nejūtos fantastiski. vnk apnicis būt starp rūpēm, aizspriedumiem un problēmām. tādā gadījumā vienīgais variants, kas atliek, ir pateikt, ka tā ūdens glāze uz galda ir līdz pusei pilna, nevis pustukša. bet baigi pamatīgi visu laiku vēl jāpiedomā pie tās štelles. nu, vismaz man. bet pamazām sāk sanākt. GOD SAVE THE QUEEN!:D
    • Kad sajūties labi no mazgāšanās plikam (; vai ēšanas ar pirkstiem (jo patiešām cita garša), tad vari sajusties mazliet fantastiski par spīti visām bažām, kas mūs mēdz apņemt ikdienā. Es, piemēram, izbaudu katru kājāmiešanu mājās cauri maniem parciņiem, jo projektēšana ir forša, bet prasa daudz stundu iekštelpās un sēžot. Kur cilvēki dabū gaisu, kur viņi elpo, lai nezaudētu sajūtu, ka dzīvo, pārsvarā uzturoties birojnieku statusā?
Powered by Sviesta Ciba