Comments: |
Nu, atzvīņot lasi, karpu vai līdaku ir prasti lēni un garlaicīgi, nekāda hārdkora (asari gan ir cita padarīšana - viņu āda nav tādas piepūles vērta). Pieņemu, ka vairāk dusmas remdējoša efekta varētu sniegt iespēja bez apkārtējo pārmetumiem tikt pie lopiņa līķīša, kam izlaist iekšas, izlauzt žaunas, nocirst galvu un ekstremitātes, lai varētu visbeidzot upuri sagriezt ērti pagatavojamos gabalos, pie reizes pāris vietās salaužot mugurkaulu... :D
Man šajā ziņā patīk ķilavu konservi, jo varu izvēlēties vai ķidāt vai apēst visu zivi (ieskaitot galvu). Viņas ir tik mīkstas, ka pat kaulus var grauzt kā čipšus un kiškas patiesībā ir kaut kādā ziņā garšīgas. Bet, ja gribu akurātu anšovfileju, tad lēni un metodiski atdalu lietas. Nevaru iedomāties sevi apstrādājot nopietnu, jēlu zivi. Brr.. | |