Neparedzēta reakcija - o...k. [entries|archive|friends|userinfo]
kjiimikjis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

o...k. [May. 2nd, 2017|09:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
... es pat īsti nezinu, ko lai raksta kā ievadu.

Well, netīšām kaut kur youtūbē uzdūros savdabīga produkta reklāmai. Nezinu, cik cibiņiem ir aktuāls golfs, bet ja nu kādam ir, turklāt ir problēmas ar urīnpūšļa tilpumu, tad varētu noderēt šis produkts, kurš, acīmredzot, eksistē, kaut kāda iemesla pēc: https://www.youtube.com/watch?v=zx_cmAIyaDQ
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:May 2nd, 2017 - 10:04 pm
(Link)
Interesanti, kurā visumā tas komplekts izpildās kā "neuzkrītošs".
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:May 2nd, 2017 - 10:18 pm
(Link)
Aha. Tāpat, ja reiz tā pie viena ir domāta arī kā lietojama golfa nūja, tad, well, kāta piepildīšana ar šķidrumu toč mainīs nūjas masu, smaguma centru, u.c. spēlei svarīgus parametrus. Tā kā, šis priekšmets varētu būt īpašs vienīgi ar to, ka tas iesūkā abās savās paredzētajās funkcijās vienlaikus :D
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:May 2nd, 2017 - 10:24 pm
(Link)
Varbūt tas ir domāts pielietot ar rīcības modeli "es te neuzkrītoši pastāvēju, turot nūju zem pilnīgi neuzkrītošā zaļā dvielīša, neuzkrītoši pabikstījos ap savu kājstarpi un tagad šo neuzkrītošo nūju ar masīvo kātu aiznesīšu uz laukuma malu, lai paņemtu citu, tas ir normāli, nepievērsiet uzmanību".

... jo tas ir neuzkrītoši un tā darbojas. :D
[User Picture]
From:[info]kjiimikjis
Date:May 2nd, 2017 - 10:31 pm
(Link)
Vēl viens aspekts - nu, pieņemot, ka citi spēlētāji ir gana tuvu, lai būtu vispār jēga meklēt neuzkrītošus variantus, kā atliet... Kaut kā šaubos, ka to cauruli var tā klusiņām uzpildīt, jo sevišķi tādēļ, ka golfa laukumi parasti nav vietas ar īpaši ievērojamiem fona trokšņiem. Varbūt šis produkts strādā nevis režīmā "Hahā, neviens nezina, ka es šobrīd reāli piemīžu golfa nūju" no lietotāja puses, bet "omg, viņš taču mīž savā nūjā, bet kaut kā neērti aizrādīt, jo viņš gan jau ka domā, ka neviens to neredz, vai, cik neērta situācija, labāk izlikšos, ka neredzu arī" no potenciālās publikas puses.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:May 2nd, 2017 - 10:43 pm
(Link)
Neiedomājos, bet patiesībā tas varētu būt ļoti ticams variants par tēmu "kā tas varētu darboties", pat, ja produkta izstrādātāji to tā nav paredzējuši.

Runājot par absurdām precēm, kuru lietošana var novest pie situācijām ar paskaidrojumiem, mans perenniālais favorīts ir Shake Weight.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:May 2nd, 2017 - 11:46 pm
(Link)
Šitam keksam vajadzētu uztaisīt revoo par šo.