обои - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

29. Jul 2015|14:50

kinskis
tad ir ļaudis, kas mēdz laimēt visādās izlozēs, un vēl tādi, kas mūždien viskko atrod. lūk, es laikam īsti nebiju ne viens ne otrs. šad tad ca. 2x gadā atradu pa piecītim. katru reizi kāda bērna acupriekšā, kā acīs acumirklī kļuvu par varoni - āaaa, kā tu pamanīji. loģiski,tad jāiet par to piecīti, kas bērnam joprojām šķiet baigais piķis,kas nobiris pār galvu, jāiet nopirkt ārkārtas saldējums (būtu bišu dūriens kkur dabūjams, varētu ieviets atrastās naudas bišudūrienu tradīciju).

mans jaunākais brālis krievu laikos smilšu strēlē, kas reiz bija domāta kā jūŗmalas gatves otrā josla, atrada simtiņu. mēs ilgi sēcām aiz šoka. par to naudu tika nopirkts saliekamais divritenis aist (vēl neilgi pirms tam, tas saucās minsk, bet te pēkšņi rebrandings, kas nevienam no mums nepatika, jo kas bļe par stārķi, ja tieši minska kotējās kā labākais braucamais). turklāt parasti minska nāca pa 67 rubļiem, bet aist veikalā parādījās par 113. toties uztūnēts, ar kruto bagažnieku, uz kura varēja stāvēt, ar lukturiem #priekšāpakaļā un 77 atstarotājiem. par spīti tam, ka aist, šis ilgāku laiku bija krutākais braucamais visā imantā I. iespējams arī II un III.

katojot krapu, ar šo vēlējos vēlos piezīmēt un saglabāt kā faktu priekšdienām, ka izgāš6dien, kad razb&kitz hostēja klapi ar karoti_d*, naktī pļavā atradu 50 ērikus. bērni sēca gluži kā mēs toreiz ar to simtnieku smiltājā.

*Музыкальный оливье: https://youtu.be/YKk5OPGbhOI /
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.