обои - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

16. Jun 2014|22:06

kinskis
izgājušajā 6dienā bija ikgadējie garciema darbasvētki. sajūta bija tāda, ka pēdējie. t.i., gan jau arī pēc gada mēģinās tos svinēt, bet lieki. nēnuok, tad jau redzēs. man liekas, ka pa nākamo gadu viss sakritīs tādā ffn briedī/dragunā, ka nelīdzēs arī darbasvētki. garciemā vai atgāzenē, visviens.

agrā svētku stundā, kādu nieku pēc ierašanās svinību vietā, izteicāmies, ka katru gadu tie ir ļoti atšķirīgi, un redzēsim, ar ko tie paliks atmiņā šoreiz.
nezinu. nepatīk, kā mana apziņa pēdējā laikā reaģē uz ohoholu. kļūstu ērcīgs un nejauks.
citādi laikam nekas cits spilgtāks atmiņā nepaliks, kā tas, kā ar kolēgu virtuvē ar blendera un visvisādu daiktu palīdzību taisījām atbaidoša izskata kuoktēlu ar nosaukumu kaipiriņja. kolēga pēc pirmās porcijas nogaršošanas teica, ka neko pretīgāku savā mūžā neesot dzēris, un ja es viņam likšu dzert vēl, viņš uz vietas vemšot. bet tās bija tikai runas. namatēvs nogaršoja, un viņam tikās garša, izskats gan tā ne visai. tad arī kolēga pamazām mainīja domas. turpmākajā vakara gaitā mēs pamatā būrāmies pa ķēķi, brūvējot minēto drinku, uz visa pirms tam izlaktā pa virsu izlokot vēl litru kašasas, izlietojot aptuveni puskilo savilguša, saķepuša brūnā cukura un neskaitāmus laimus, kā arī aizdambējot namamātei virtuves izlietni. man šķiet, nākamajā rītā šī iemesla dēļ namatēvs bija bik neomā.
citādi, viss kā parasti.
ā, mēs tak peldējāmies jūrā. bāc, kas par viļņiem.
un pēc tam čurnējām saulrietā ar cigāriem, viskiju un honībiju, kamēr izbeidzās viskijs. bet nākamajā rītā kants lasīja armēņu jokus. tiem pretī tika likts deviņdesmito latviešu joku krājums, ar kuriem varēja tikai "ņemt uz debilitāti". nu tur, no kurienes tu tāda izspūrusi, govs? no kurienes, no kurienes.. neredzi? no kamieļa.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.