tagad apsēdīsmies un paskatīsimies, kā aug zāle |
4. Aug 2013|20:04 |
vairāku gadu garumā es biju metis pie malas virtuves jaunrades, un laikam esmu pārvērties par agresīvu pretekli. šodien toties uztaisīju sviesta pupiņas ar lasi, ļoti lakonisku un kalorijās liesu ēdamo. garšoja zvērīgi labi, kaut ko tik labu sen nebiju ēdis. tagad vēl bik sasmēlos vīna un mani štirī bezgala maigas jūtas. varbūt man nevajag tur mocīties pa to ļifonu cehu un patiešām pāriet kādā nomierinošākā nozarē. tur dārzniecība, lauksaimniecība, maizniecība, kandžniecība. šīm nozarēm, un sūds par nozarēm, cilvēku labsajūtai es varētu pievienot daudz vērtīgāku ieguldījumu. un sūds par ieguldījumu, es pats justos labāk. |
|