|
19. Maijs 2009|00:28 |
un tad tur bez tā frascati vispirms bija gambero rosso filējums mango sulas mērcē (interesanti), ricottas kupoliņš ar pistacchio (sicīlija), mozzarella di buffala ķirsīši ar pesto fresco fatto a mano (ligūrija un neapoles apākrtnes), riso al nero di sepia ar tinteszivs liemeņa strēmelēm (koša venēcija), sformato di pasta ar, šķiet, pīnijriekstiem un ne ta tunča ikriem, ne sardīnēm (vēl vieni dienvidi - kalabrija, piemēram, vēl nav pieminēta); tad vēl bija rombo (tipo bute) iecepta melnās sīkdrabiņās (nav ne jausmas, kas tās tādas) ar kaltētu tomātu, bet pēc tam, dzīvās šausmas, steika strēmelītes ar rozmarīnu (vēl tikai šašliks pietrūkst), kas teju nobeidza sirdi. par spīti tīri labajai sāta sajūtai, gremojot steika strēmeles, alkatībā varētu siekalām aizrīties. saldais - panna cotta ar ķiršiem. vēl varēja dabūt semifreddo alla vaniglia ar šokolādes kapucīti, bet tā gluži nav mana disciplīna. līdz sepiai tērēju prosecco, pēc tam frascatii superiore. |
|