|
28. Dec 2008|23:30 |
noskaidroju. restorānos šitos parasti uziet ir grūti, sevišķi ja runa ir par buļļa pautiem. kā lasīju, tie pamatā noēdas pašu lopu turētāju virtuvēs, un ņemot vērā to salīdzinoši niecīgo daudzumu, plašāka gastronomiska disciplīna veikalos vai restorānos nav ieviesusies. piemēram ar auna pautiem ir nedaudz citādi - tie ir viens tradicionāls florenciešu ēdiens un atsevišķi tradīciju resorāni lepojas, ka tādus mēdz pie materiāla pieejamības arī pasniegt apmeklētājiem. ēdienkartē jāskatās pēc "granelli di montone". ņemot vērā lielos aitu ganāmpulkus sardīnijā, pēc jēru kastrēšanas līdzīgas maltītes tiek rīkotas arī turienes lopkopju mājās. pauti tiekot fritēti. |
|