|
5. Okt 2008|17:39 |
tagad beidzot derētu izvilkties laukā un sadomāt kaut ko dienas galvenajai ēdienreizei. izskatās, ka prasās kāda zupa, ko pamatīgi sapiparot un izkarsēties viscaur. romā joprojām salst.
bet vakardienas trusis bija viena no pēdējā laika ogām. veikalā gan viņš pārdevās vienā gabalā, un man viņu nācās sadalīt pa sastāvdaļām, kā procesā biju spiests sevi kritiski novērtēt kā pārmērīgi jūtelīgu un bābisku. t.i. nevilšus iztēlojos, kā šis ķermenis izskatījies kādreiz vēl mundierī, un pēc kā viņš, ja tā pavisam godīgi, izskatās patlaban. nu, sapurinājos un turpināju krietni vēsākā pašsajūtā.
bet izdevās baisi labs - baltvīnā sutināts ar krietnu žūksni rozmarīna un mazajām lillīgajām olīvām. klāt tika izraudzīts nupat dz.dienā saņemtais montepulciano d'abruzzo (doc riserva), savukārt vēlāk pie vogelfrei tika lakts lazio shiraz. bija labs, atšķirībā no filmas.
gulēt aizgājām pusčetros. |
|