Nov. 16th, 2011 @ 10:16 pm .
Tags: ,

ak, jā, un biju uz 1-o lapdance nodarbību. kā jau pirms tam teicu, nekādas tur klēpja dejas, krēsla dejas it is! fiziski diezgan grūti, bet pasniedzējas izpildījumā jau izskatās dikti skaisti. tiesa, man tagad visas pasniedzējas salīdzinot ar manu jogas skolotāju šķiet tukšas un galīgi garām, bez tās cilvēciskās dzirksts un dzīvīguma. bet nu tas nemaina faktu, ka šitā dejošana ir gana grūta un interesanta, lai man patiktu. un tur zālē bija arī tie stieņi, stieņi man vienmēr ir patikuši, lielisks atbalsta punkts, kas palīdz veikt lielāku kustību amplitūdu. tādēļ tās nodarības ir gribamo listē.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: November 17th, 2011 - 09:37 pm
(Puksts)
Es netā skatījies esmu stieņa dejas, tikko dzīvajā pasākumā bija pasūtīts visi spiedza, es nesapratu. Vot nu kaut kas necepī. Pilnīga ignore. A bet no dejošanas, saprotu - stabils atbalsta partneris :) Manuprāt stienis ir weirdo un kaut kas ne tā. Bet no fiziskās nodarbinātības [triki tas tač ir fiziski grūti], prakses erotiskajām - labinieks :)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: November 18th, 2011 - 09:59 pm
(Puksts)
'stabils atbalsta partneris' - lieliski teikts :D un man pirmais, kas saistās ar dejošanu pie stieņa, ir tā filma, ar Demiju Mūru un Ennijas Lenoksas dziesmās, filma sū, bet dejoja smuki :)
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: November 19th, 2011 - 07:54 pm
(Puksts)
little bird :) Mūra pēc skata līdzīga tev :P skaistas sievietes esat. Tik viņa tur to stieni neizmanto gandrīz :P
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: November 19th, 2011 - 08:00 pm
(Puksts)
Tikko noskatījos, labākā deja kur viņa "mirst" uz skatuves un dejo ar krēslu. kicīgā dziesma par putniņu no dejas viedokļa ir švaka :)