Mar. 19th, 2011 @ 01:55 pm Pieklīdušās sunenes stāsts:


Tā nu šorīt pamodos, ja to tā var nosaukt, jo visu nakti abi divi dukši staigāja, Made [kā, izrādās, viņu sauc] bakstīja mani ar purnu, smilkstēja un vispār aktīvi ņēmās, kā rezultātā manas miega stundas bija knapas.
Tā kā patversmes tik no 9iem vaļā, ap to laiku sāku zvanīt, Juglas un Candera mani aizsūtīja uz Līčiem, pašiem neesot vietu...
Savukārt Līčos, kad beidzot sazvanīju, man pārmetošā balsī paprasīja, kāpēc vispār esmu suni paņēmusi, tagad esot meklēšanās laiks un varbūt saimnieki viņu meklē.. Ļooti loģiski argumenti! Īsti neredzu atšķirību pazušanas iemeslos, lai pēc tiem šķirotu, vai sunim ļaut vai neļaut pa ielu vienam pašam blandīties. Un kā saimniekiem vieglāk atrast klejojošu suni, nevis tādu, kas ir patversmē vai pie kāda mājās, arī nesaprotu. Bet nu labi, teica, ka jāzvana vēl pa citu telefonu [man no viņiem ir kādi 4 tagad, pinpongā dabūti], lai reģistrētu un ka no 10tiem, jo tad suņķērāji sākot braukāt..
Visam tam pa vidu sabāzu sludinājumus ss, dzivnieku sos un vēl kādās pāris lapās. Protams, arī ap pus11 pa 'pareizo' telefonu Līči nebija sazvanāmi, toties - piezvanīja sunenes saimnieks, jo ieraudzījis sludinājumu, un pēc pusstundas jau bija pakaļ! :) Priecīgs par suni, ka sveika un vesela, viņa dzīvojot Mārupē, vakarvakarā aizskrējusi un jau otro reizi šitā aizklīstot, pie apkakles pieliktais telefona numurs būdā pazaudēts un tā. Teicu, lai raksta uz siksnas un atvadījāmies.
Vispārējie secinājumi - neskatoties uz  neērtībām (tas suns priekš dzīvokļa bija miilzīgs, salīdzinot ar manējo, jo, kur pavēcina asti, tur kkas lido :) un bik stresiem, visnotaļ liels prieks, ka palīdzēju Madei nepakļūt zem riteņiem un ātrāk tikt mājās. Un pievienojos [info]kepinas par darbību secību - ja iespēja, tad labāk mēģināt vienu dienu paturēt suni pie sevis, ja nu saimnieks uzrodas. Vismaz es tā ļoti gribētu, ja manējais kur aizklīstu, ka kāds viņu paņemtu drošībā un meklētu mani...
Tāds, lūk, šīsdienas happy endings man :) 
Par šo pukstu
From:[info]kaukau
Date: March 20th, 2011 - 01:57 pm
(Puksts)
forši, ka neatstājāt uz ielas!!!!
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 21st, 2011 - 12:41 am
(Puksts)
:)