Mar. 15th, 2011 @ 02:51 pm ceļojums

Šodien mums ar suni bija action diena - izdomāju pirmoreiz notestēt, kāda ir mūsu sadarbība sabtransā. Plānotais maršruts centrs-Imanta-centrs, sabtransa veids - autobuss. Atbilstoši noteikumiem, apbruņojāmies ar vakcinācijas apliecību, uzkārām žetonus kaklā, uzlikām uzpurni, paņēmām 2 x 80 santīmus un devāmies ceļā. Bik satraukums bija, tā kā mašīnā viņš vienmēr nonstop siekalojas un reizēm paliek nelabi, pie tam pirmā reize ar uzpurni.. Bet jau atkal konstatēju, ka mans suns ir labākais suns pasaulē un viens lielisks ceļa biedrs :)
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]zeerava
Date: March 15th, 2011 - 06:25 pm
(Puksts)
tu man liekas, esi pirmais cilveks kuru es dzirdu (lasu) ta suni gatavojam braucienam ar sabiedrisko, esi ar pirmais, kas visas tas normas ievero.
vispar tev ir liels suns? vnk es par savejo suni nekad nemaksaju transporta.nu lab manai skausts ir 35 cm no zemes un par tadiem mazuliem nav jamaksa, un varu tev teikt ar to, ka neviena kontrole tev tas pases un citas lietas nemaz neparbaudis - ta pat ar nepiesiesies, ja sunim nav uzpurna - esmu vairakkarteji ar tadiem sastapusies braucos kopa ar savejo.
vispar manuprat Riga nemaz tik loti so noteikumu ieverosanu neviens neparbauda.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 15th, 2011 - 06:40 pm
(Puksts)
nu, žetons un vakc.apliecība man vienmēr ir līdzi, jo arī suņlaukumā jābūt, pat ja īsti nepārbauda, tā kā vienīgā īstā gatavošanās bija uzpurnis, par kuru mani interesēja suņa reakcija, un maksāšana. tā kā sabtransu gandrīz nemaz neizmantoju, nav ne jausmas par to, vai pārbauda, vai nē tās biļetes u.c. :)
bet suns aptuveni bīgla lieluma, skaustā kādi ~ 50 cm.