Sep. 9th, 2010 @ 11:42 pm .
Tags:

Mans mīļākais ingvertējas variants, ņemts no vēdiskās veģetārās pavārgrāmatas.

5 glāzes ūdens (1,2 l)
3 ēd.k.smalki sarīvēta svaiga ingvera
6 ēd.k.cukura vai 5 ēd.k.medus
1 šķipsna maltu melno piparu
4 ēd.k. citronu vai apelsīnu sulas
sīki sagrieztas piparmētru lapas (pēc vēlēšanās)

Uz lielas uguns katlā bez vāka ūdenī apmēram 10 min vāriet ingveru. Pielieciet cukuru vai medu un maisiet, līdz tas izšķīst. Nokāsiet, cenšoties izspiest no ingvera pēc iespējas vairāk šķidruma. Pielieciet piparus un pielejiet citronu vai apelsīnu sulu. Pasniedziet karstu.

Gatavošanas laiks - 20 min. 
Par šo pukstu
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.