Dec. 7th, 2005 @ 04:38 pm šodien
* man labāk patīk franču valodas stundu pavadīt xl pelmeņos, nekā skolā. no skolotāja nekas neatkarājas, bet ļoti daudz kas ir atkarīgs. esmu zaudējusi naivo cerību vidusskolā iemācīties šo skaisto valodu. bet gan jau kkad:)
* ja gribas audzē garus matus, ne vienmēr tas tik viegli arī sanāk. tiem maitām dikti patīk šķelties galos! un tad nāk misis šķēres ... bik žēl, bet tagad arī labi.
* nāk brīvdienas un tas būs ... hmmm ... interesanti:)
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: December 7th, 2005 - 07:08 pm
(Puksts)
1. no skolotājas neatkarājas? Kam tad tur bija jākarājas? :))
2. audzējot garus matus, to galiņus tāpat reizi mēnesī-pusotrā vajag apgriezt. Tad mati augs biezāki, ātrāk un smukāki, un galiņi būs veseli.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 7th, 2005 - 09:55 pm
(Puksts)
paldies, mammu! labi, labi, par to skolotāju - zinu, ka nekas nevar atkarāties un tieši tāpēc uzrakstīju:) par matiem... biju dzirdējusi, tagad zināšu. bet no loģikas - kāda reāli var būt ietekme matu galu apgriešanai uz to augšanas kvalitāti un kvantitāti? man jau liekas, ka viss tas drīzāk ir norakstāms uz kādu tīri psiholoģisku īpatnību, nevis reāli esošs.
[User Picture Icon]
From:[info]primavera
Date: December 8th, 2005 - 03:09 pm
(Puksts)
stils Tev Džeina kā humanitārajam pieklibo, skolotājai nekas nekarājas, ja vu vienīgi vīr. dzimtē, bet tas jau skan preversi... lai gan, ja tas būtu perversi, tad nekarātos, bet stāvētu, bā, tagad esmu sajukusi.. :@)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 8th, 2005 - 07:56 pm
(Puksts)
nu, labrīt! es dikti labi zinu par atkarāšanos un visu ar to saistīto. tieši tāpēc blakus ir "atkarājas" un "ir atkarīgs" (ar domu, ka pretstatīti). un tev labāk par tādām lietām nerakstīt, savādāk sataisīsi man te visādas vulgaritātes... :P
From:[info]basilia
Date: December 11th, 2005 - 10:07 pm
(Puksts)
kaa franciski ir es tevi miilu?
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: December 12th, 2005 - 04:23 pm
(Puksts)
je t'aime laikam
From:[info]basilia
Date: December 17th, 2005 - 02:03 pm
(Puksts)
"žatēm"?