Apr. 13th, 2009 @ 06:40 pm .
Pa ilgiem laikiem atkal bija dīvainā sajūta, iebraucot pilsētā, pēc laukos pavadītām vairāk kā 2 dienām. Tiesa, no laukiem tur bija maz. Centos sēdēt, mācīties, lasīt, rakstīt.. tik pa vidam vēl bija jāguļ, jāēd, uz mežu jāiet, nedaudz xbox roka jāiemēģina un šodien arī pūķis uz pāris sekundēm jāpalaiž. Bet šķiet, jo uzcītīgāka cenšos būt, jo izklaidīgāka kļūstu. Pārlieka centība noved pie pārcentības, kāds kaut kad teica.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]zeerava
Date: April 13th, 2009 - 06:48 pm
(Puksts)
pie šāda secinājuma sāku nonākt arī es, jo jau vairākus mēnešus cītīgi cenšos likvidēt skolas parādus, kas ja paskatās perioda laikā notiek baismonīgi lēni, bet es taken visu laiku tip mācos, lai gan biežāk atrodu to vēl vienu stundiņu, kurā padaru kko vnk tāpat, jo atpūtu taku esmu pelnījusi!
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: April 13th, 2009 - 07:29 pm
(Puksts)
nu ja, ka pelnījusi, cik ta cilvēks var mācīties :D eh, bet vispār - mācoties nekas īsti nenotiek, nemācoties arī, tikai nedaudz patīkamāk.. pat nezinu, kā labāk :)
[User Picture Icon]
From:[info]zeerava
Date: April 13th, 2009 - 08:33 pm
(Puksts)
ui nemācoties manuprāt notiek gan kkas vairāk, savu vēlmju apmierināšana un tas rod tādu gandarījumu, ka esi piemēram, kārtīgi atpūtusies vai sadarījusi kko citu, kas ir daudz tīkamāks par mācīšanos.
tik man ir maziņš mīnuss - man uzreiz sākas sirdsapziņas pārmetumi par to, ka neesmu kko mācībās atkla kkas ir iekavēts utt.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: April 14th, 2009 - 04:56 pm
(Puksts)
njā, man tas mīnusiņš parasti šķiet liels jo liels, ka pat iztraucē visu laiskošanās prieku.. biežs viesis tā sirdsapziņa manā namā :)