Apr. 25th, 2018 @ 09:39 pm .
Skaņa: Certain Things by James Arthur
Tags: ,

joprojām darbā vislaik ir -1 diena, tieši par tik kavēju visu ko. jāsaņemas sadarīt šo to vēl šovakar, lai mazliet mazinās tas mīnuss. bet tad pēc tam tāpat ir darāmie. likās nice, ka 1d biju tik ļoti sparīga, laikam 7d besis, kad daļu laika vnk gulēju dīvānā un pat gribēdama nespētu neko vairāk, bija labs. nez, nekas nemainās, es tik nezinu, kur tad īsti eju [te es pārrakstījos un uzrakstīju 'deju', jā, tas ir tas, ka gribās :D]. jāpadomā par virzieniem, mērķiem. priekš kam ir kas. un tā, lai tas mani arī paķer. we are purpose seaking mechanisms, tā nesen dzirdēju. jo var jau ņemties, strādāt etc, bet vajag saprast, priekš kam. 

 vakara dziesma. certain things.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]pinjons
Date: April 26th, 2018 - 07:49 am
(Puksts)
Un cik ilgi tu sevi tā dedzināsi?
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: April 26th, 2018 - 01:34 pm
(Puksts)
Šobrīd svarīgākais liekas sev atrast iemeslu, kāpēc/priekš kam, uz tā bāzes jau var dedzināt uz nebēdu, izbeigšanās ir tad, ja nesaproti, kāpēc to dari.
[User Picture Icon]
From:[info]pinjons
Date: April 26th, 2018 - 01:36 pm
(Puksts)
Un ja iemesls izrādīsies vien mirāža, vai arī nebūs tā vērts?
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: April 26th, 2018 - 01:38 pm
(Puksts)
Tam jau ir ik pa brīdim jāseko līdzi, vai draivs vēl ir vai nav. Es laikam neticu, ka tad, ja iemesls ir saskaņots ar iekšējām vērtībām/ mērķiem gana dziļi, tas var izrādīties nederīgs. Bet - jautājums, vai izdosies saskaņot, jo šobrīd nav skaidrs vispār, iekšā error.