Aug. 31st, 2015 @ 10:31 pm .

Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 1st, 2015 - 02:52 am
(Puksts)
Mēs dzīvojam informācijas pārbagātības laikmetā. darbojas tikai viens likums kā uztveram informāciju. mēs pamanam tikai to ko vēlamies pamanīt un kas šķiet aktuāls. Sākot ar tekstiem ziņu portālā, beidzot ar dejobko uz ielas ikdienā ejot.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: September 1st, 2015 - 09:56 am
(Puksts)
Ieradās inspektors caps :) Par girl stuff tev grūti spriest, nav pieeja visam. Par tēmu - man jau šķiet, jebkurās attiecībās ik pa brīdim uzrodas jautājums 'kas mēs esam?', kas ir ļoti cieši saistīts ar to, kas neesam, mūsu robežām. Un jā, tā ideja, ka var taču samierināties man laikam šķiet tāda kā, hm, jautājuma intelektualizācija, tipa, mēs taču visi esam saprātīgi cilvēki, tas taču nekas liels, visu var sarunāt. Bet ar emocijām un sajūtām (ja vien tādas tur ir) neko īsti nevar sarunāt. Nevienas rētas nesaaug pavisam bez rētaudiem. Var atšķirties tikai tas, cik lieliem un kā kurš ir gatavs uz tiem skatīties. Bet tas mani ieinteresēja - kas īsti ir raksturīgais tiem pāriem, kurus piemini, kuri nešķiras? Pirmā lieta, kas nāk prātā?
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 1st, 2015 - 05:11 pm
(Puksts)
nekāds caps, es uzreiz rakstot uzmetu aci pēdējām lapām kuras tev tēmturis girl stuff. Nezinu. Priekškam samierināties? Kāda velna pēc jaukās attiecībā [lai vai kas tas būtu :D] tērēt laiku un lasīt kaut ko sliktu par attiecībām :P
Pirmā lieta: vienāda vērtību sistēma!