Aug. 31st, 2015 @ 10:31 pm .

jānoseivo sev arī šodienas topaptauja. par tēmu, man šķiet, zinot mūsmāju straujo dabu, visi pirmie sapatikšanās asni, kas vien tiktu pamanīti, tiktu tā atrunāti un atreaģēti, ka vairs negribētos un visi būtu atpakaļ mājās. bet tā jau skaisti, ka ar lielāko daļu cilvēku šeit pietiek tikai sarunāt, kas un kā, un aidā. interesanti, teiksim tā. 
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 1st, 2015 - 02:48 am
(Puksts)
Aptauja ir meli, jo lielākā daļa nespēs samierināties ar to! Tas ir neloģiski pēc definīcijas. Tas ir iespējams tikai darījumu attiecībās. Vai kaut kādās specifiskās. 9 no 10 cilvēki sabiedrībā uzvedās pēc identiska šablona. Dominances pārī jeb tulkojot atbilžu rezultātus, lielākā daļa personu domā, ka ir vadošie attiecībās. tas nenozīmē ka viņi varēs sadzīvot :P Pilnīgi normāli, ka 1 cilvēkam seksuāli interesē daudzi vai kā personības. tomēr jautājums kāpēc 21 gadsimtā cilvēks vēlās būt ar vienu nevis daudziem. es kaut kad dzīvoju Itālijā un sanāca vērot pāru attiecības tur. LV nekas tāds nav. Viņiem šķiršanās procents ir 3 zemākais Eiropā. protams ka viņi ar tur krāpj un tā. Tomēr kāpēc? Viņiem attiecības balstās uz ko citu kā LV. Grūti īsi detalizēti apstāstīt. tikko pirms stundas skatījos filmu par otro pasaules karu Pacific 4 sēriju. tajā sērījā puse laika tika aizpildītas ar grieķietes un amerikāņa attiecībām. Gan no ģimenes skatpunkta, gan no pāra, gan mirkļa. Neanalizējot: stāsts par to ka tādi pāri nešķirās ;) Interesants vēl ir fakts, kāpēc tu veltiji laiku un aprakstīji šo faktu savā blogā :P tas izrauts no konteksta. Pirmkārt tu te reti raksti, apskatot tagu - girl stuff. tev likās ievērības cienīgs ;) tāpat kā tā cibas autore, kas izveidoja to aptauju. nav jābūt psihologam, lai secinātu kādas idejas personās mājo - šaubas, "jauni horizontu" saskatīšana, neapmierinātība ar esošo.. :P
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 1st, 2015 - 02:52 am
(Puksts)
Mēs dzīvojam informācijas pārbagātības laikmetā. darbojas tikai viens likums kā uztveram informāciju. mēs pamanam tikai to ko vēlamies pamanīt un kas šķiet aktuāls. Sākot ar tekstiem ziņu portālā, beidzot ar dejobko uz ielas ikdienā ejot.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: September 1st, 2015 - 09:56 am
(Puksts)
Ieradās inspektors caps :) Par girl stuff tev grūti spriest, nav pieeja visam. Par tēmu - man jau šķiet, jebkurās attiecībās ik pa brīdim uzrodas jautājums 'kas mēs esam?', kas ir ļoti cieši saistīts ar to, kas neesam, mūsu robežām. Un jā, tā ideja, ka var taču samierināties man laikam šķiet tāda kā, hm, jautājuma intelektualizācija, tipa, mēs taču visi esam saprātīgi cilvēki, tas taču nekas liels, visu var sarunāt. Bet ar emocijām un sajūtām (ja vien tādas tur ir) neko īsti nevar sarunāt. Nevienas rētas nesaaug pavisam bez rētaudiem. Var atšķirties tikai tas, cik lieliem un kā kurš ir gatavs uz tiem skatīties. Bet tas mani ieinteresēja - kas īsti ir raksturīgais tiem pāriem, kurus piemini, kuri nešķiras? Pirmā lieta, kas nāk prātā?
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: September 1st, 2015 - 05:11 pm
(Puksts)
nekāds caps, es uzreiz rakstot uzmetu aci pēdējām lapām kuras tev tēmturis girl stuff. Nezinu. Priekškam samierināties? Kāda velna pēc jaukās attiecībā [lai vai kas tas būtu :D] tērēt laiku un lasīt kaut ko sliktu par attiecībām :P
Pirmā lieta: vienāda vērtību sistēma!