Aug. 1st, 2015 @ 12:06 am .
Tags: ,

tā kā mani uz laukiem neved, tad ņemu savu spalvaino draugu un braucu viena, tjūnējot savas prasmes. šobrīd vidzeme ir tam dikti piemērota. šodienas hailaits - braucu pa noraktu vienvirziena joslu un pretī vakara saule spīd tā, ka tieši acīs. nelīdz ne saulesbrilles, nekas, tikai manu pa sāniem kādu pusmetriņu uz priekšu un ceru, ka ceļš ir taisns, jo viss pārējais priekšā ir melns. lēni, lēni, pie sevis skandējot "fāk" tiku cauri.
un nez kāpēc man šķiet, ka kaut kad naktī uz svētdienu es dungošu pie sevis "whos gonna take you home" un stūrēšu no labadabadū, jo es varu dzertu, un varu arī nedzert.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]neverklever
Date: August 2nd, 2015 - 02:24 am
(Puksts)
varu dzert un varu arī nedzert :) tik forši skan izvēles brīvība
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: August 3rd, 2015 - 12:11 pm
(Puksts)
:) tāda jau viņa ir.
/apsveicu ar you know what ;)
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: August 4th, 2015 - 05:03 am
(Puksts)
Tie lēnie ar tracina citiem ;) Naktī no vienas puses ir vieglāk braukt. Redzi ātri pretim auto un tad braucot vari izmantot visu ceļu. Vienīgais mīnus: klimstošie cilvēciņi, dzīvnieciņi. Pagašnedēļ izvairījos no mežacūkas, 2vām lapsām un notriecu stirnu. Pirmo padsmit gadu laikā. Rādītājs nav slikts, jo 900 km 2vu dienu laikā. A stirna, gadās. Savukārt tas būkšķis uzjundī: ar cilvēku notiek tīk pat vienkārši, lai kā neizklausītos.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: August 4th, 2015 - 11:51 pm
(Puksts)
Nu, tie lēnie bija pārdesmit metri, jo reāli nevarēja pabraukt, tur vispār neforšs ceļa posms remontējas. Bet tā jau galīgi nebraucu lēni un arī besī lēnie :) Kkā pagaidām ir sanācis tik redzēt tos zvērus, ne sabraukt. Bet gan jau.