Jan. 21st, 2015 @ 03:28 pm .
Tags: ,

Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 27th, 2015 - 01:22 am
(Puksts)
Manuprāt dizainam ir nozīme, ja var atļauties. Apkārt vajag lietas, kas priecē. Vienalga vai tā dakša, glāze, kurpe vai dators. Dizains manuprāt ir izšķirošais kāpēc kaut ko iegādāties un pārmaksāt :) Algu pieminēji, jo tam ir visai tieš sakars ar rocību par ko, cik daudz tu vari pārmaksāt. Katrā ziņā man nav skaidrs kāpēc ir vēlme pirkt staipamdatoru par +1000 euro. Nav nekāda racionāla pamata. Kā tu pati mini tev vienalga, tomēr tu esi gatava nekam izmest summu, kas ir neadekvāta šim mērķim. Tātad tu neizvēlies racionāli, bet tavu izvēli nosaka citi principi. Par to arī stāsts ;) Dators jauns lenevo 300-400 euro robežās ir daudz par daudz tehniskos parametros word un internetam :) ja vien tu nespied uz svaru un arī tad var iekļauties šaj budžetā. Es protams vulgarizēju. 400 euro un 1000 euro Lenovo dizianiski būs gaužām līdzīgi, ja vien neizvēlēsies kaut ko specifisku. tātad, kas ir tas par ko tu maksā 600 euro. Es saprotu ir cilvēki, kas grib kaut kādu iemeslu dēļ kaut kādus tehniskos parametrus tāpē ar maksā, savukārt tas arī ir iracionāli bieži vien. Savukārt starpība [600 euro] ir summa, kuru var notriek 101 veidā. Aizbraukt kaut kur uz siltām zemēm, nopirkt velosipēdu.. tu nosauc tik, galu galā nodzert 1 naktī ar šiku. Lenovo strapcitu kantains klucis ir dizains, viņš izskatās labi. Tas melnais klucis ir kā darba uzvalks. Principā ar viņu ar PR taisa ;) Ar apkopi es te domāju, iedod sīkajam paspēlēt spēlītes un pēc tam plēst matus, pats atvērt kaut ko netā un tā tālāk. Linux, arī Mac tur vnk just works. Win kaut kādi updeiti, kaut kādi murgi. Katru gadu pamanos kādam datoram dabūt kaut ko, ka nomainās visi meklētāji pārlūkprogrammā, uzinstallējušies visādi app kurus pats tu neesi licis. Kāpēc vispār jālieto kaut kādi vīrusu meklētāji, visādi skriptu bloķētāji. Tā nekā tāda nav uz MAC. Linux ir lietotājam nedraudzīgāks, mazāka pēc tam izvēles brīvība saistībā ar programmām.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 27th, 2015 - 01:40 am
(Puksts)
Nepieminēju chrome os izstrādājumus. Tie ir atraktīvi no lietošanas ērtuma, ja lieto tik netu. Tomēr ak vai apgraizīti, tomēr kā Os tā ir problem free.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 27th, 2015 - 01:53 am
(Puksts)
Un jā cena :) Pa 200 euro tu dabū jaunu lidojošu datoru, kur sedēt FB, lietot Spotify, rakstīt Word. Nav jārūpējās par datiem, satraucies tik par neta pieslēgumu. Turklāt, ja gribi zīmēties LV tad vari ar šito brīnumu iepirkt, jo eksotika :) Kāpēc pieminu, jo palielam tā ir nākotne mājas lietotājam un uz ko Win arī iet. Jaunais Win 10 unificēts hibrīd os, Office on line, Office 365. Vidējais cilvēkos neko nedara uz tiem datoriem. Pats lētākais kompis ir superjaudīgs, lai nodrošinātu komunikāciju un pierakstus, bildīšu aplūkošanu. Tas tā par racionālo domāšanu :P