Jan. 21st, 2015 @ 03:28 pm .
Tags: ,

Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 23rd, 2015 - 07:15 pm
(Puksts)
Palietoto mac wordam un epastam. Ios ir labākais. Wor uz mac nearko neatšķiras, identisks. Nesaprotu kā var lietot ikdienās ko citu. Netam normāli var lietot tik linux vai ios, win neder nekam parastajam lietotājam. Aluminijs ir auksts. Ja nauda atļauj abolzīmi var iznīcināt un korpusu kaut adītā/vinila zeķē ielikt vai koka korpusu izveidot! http://uncovermac.com/ Esmu ar visām par. Mac trūkums ir datorspēles. Tāds pašas konfigurācijas PC NAV lētāks. PC der darbam ierīcēm un datorspēlēm. Citādi ikdienai un net tas ir sliktāks. MAC strāvas barošanas vads ir labākais kāds ir redzēts, nevienam PC ražotājam pat tuvu nestāv. Pierast pie Os ir gaumes jautājums. Es ikdienā lietoju visu, man vienalga.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 24th, 2015 - 09:25 pm
(Puksts)
nu jā, un galvenais ir nets + darbam, tātad dokumenti visādi. bet tāpat man mac nepatīk tā failu kārtošana un finder un kkas vēl tur bija.
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 24th, 2015 - 11:54 pm
(Puksts)
Ir, ir dīvaini pēc win. Manuprāt tu esi vecās domāšanas cilvēks, tāpē grūti :) Tomēr tas ir tāpat kā ar valodu mācīšanos vienā brīdī tu vienkārši plūstoši saproti. P.S. es joprojām putrojos ar swipe funkcijām visādās planšetēs, ar divpirkstu, vienpirkstu kombinācījām un tā. Mani apgrūtina, jo es zinu kā var visur un atceros kas nāk pirmais prātā.