Mar. 26th, 2014 @ 04:23 pm .
šoreiz kopenhāgenas zoodārzam lauvu bija par daudz. vismaz publiski nenošāva. tas jau ir sasniegums. man laikam ir absolūti tupi naiva doma, ka zoodārzam zvērus ir jāuzglabā līdz viņi nomirst dabīgā nāvē. cik muļķīgi no manas puses. 
Par šo pukstu
From:[info]ricuks
Date: March 27th, 2014 - 08:19 am
(Puksts)
Tiešām muļķīgi. Padomā tik, nejaukais zoo
ņem un darās ar nabaga zvēriņiem šitā te - bendē nost par to vien, ka grib ar saviem radiņiem sugu paturpināt vai vienkārši pārāk veci vai jauni, lai konkurētu ar citiem īpatņiem. Nu gluži kā dabā. Ak, nē...
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: March 27th, 2014 - 09:10 am
(Puksts)
Wow, kāds tev milzīgs paldies, ka beidzot atnāci apgaismot par to, kā dabā notiek! Visu dzīvi tik muļķīgi biju uzskatījusi, ka tur izdzīvo stiprākais/gudrākais/labākais, kurš to konkrēti arī ir parādījis, bet visi pārējie nomirst no cīņā gūtajām traumām vai no bada (ja tas tur tā notiktu, es klusētu, by the way).. izrādās, ka nē, tagad pa āfriku skraida 'dabas kronis' ar šprici rokās un nolemj, kurš ta nu tas būs! Nevajag dirst par dabisko atlasi cilvēka noķertiem zvēriem, kuru sākumu/beigas izvēlas pats cilvēks un stāstīt, ka tie ir salīdzināmi apstākļi.