Jan. 16th, 2014 @ 04:07 pm .
Tags:

būs kādreiz jāpameklē, kur vispilnīgākais pilsētas notikumu saraksts, šobrīd easyget izskatās ok
tāpat vakar iedomājos, kura no lapām varētu būt pielīdzināma imdb mūzikā. īsti jau salīdzināt nevar, bet, piemēram, grāmatām šķiet, ka goodreads atbilst. 
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: January 16th, 2014 - 05:20 pm
(Puksts)
last.fm!!!
[User Picture Icon]
From:[info]src
Date: January 16th, 2014 - 08:46 pm
(Puksts)
yes
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 16th, 2014 - 10:06 pm
(Puksts)
hm, jā, bija tāds, kādā brīdī tur pat biju ielīdusi, bet kas notika tālāk, neatceros.. varbūt jāatrod vecā parole un jāapskatās, kas tur īsti bija :)
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: January 16th, 2014 - 10:18 pm
(Puksts)
drošvien ielīdi, neko nesaprati, likās stulbs un tikpat ātri aizmirsi :D vismaz man tā parasti gadās ar jauniem portāliem. bet ir tādi, kuros ir vērts atgriezties!
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 16th, 2014 - 10:20 pm
(Puksts)
njā, izklausās ļoti ticami :D un ar ko šitas atšķiras no spotify? tur man arī aptuveni līdzīga pieredze :)
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: January 16th, 2014 - 10:29 pm
(Puksts)
ui, spotify ir tizls. visādās ziņās. tur ir klausīšanās limits! vismaz kādreiz bij, pēdējā laikā [2 ned.] gan neesmu pamanījusi..
bet vispār idejas viņiem nedaudz atšķiras.
last.fm ir vairāk tavu klausījumu statistikai - tu tāpat slēdz mūziku savā pleijerī, tikai viņš to visu piefiksē tavā profilā un taisa visādus topus, piedāvā līdzīgus ārtistus.
tur ir visu koncertu kalendārs! man tas parasti ir pirmavots visam, kas notiek, jo nez kāpēc tur info [par koncertiem] bieži vien parādās vēl pirms citiem medijiem..
tur tāpat ir draugu profili, bet simtreiz foršāki, nekā spotify, kur es vispār neesmu atkodusi, kāda jēga "followot" kādam draugam.. tur visiem ir profili, kur var redzēt, ko klausās tagad, vakar, pirms gada, uz kādiem koncertiem ir atzīmējies iet..
par radio aspektu - last.fm kkādu aptuveni mēnesi tas ir atkal uzradies [pirms tam bij visādas putras ar maksas/bezmaksas/nav pieejams LV u.t.t.], bet tagad atkal ir - basically, ņem video no jūtuba, tāpēc gadās arī daudz dzīvo versiju, bet - kas mīnuss - nevar kā spotifajā forši klausīties visu albumu pēc kārtas, teiksim. ja tu ieslēdz kāda mūziķa radio, tev spēlēs viņa dziesmas un viņam "līdzīgo" dziesmas. bet forši - ka var ieslēgt visādu tagu radio [melodic death, hypnotic trance, brutal emocore, jebko, kas vien tev ienāk prātā] un viņš metīs viskautko inčīgu ārā. vari arī klausīties savu draugu profilu radio - tad spēlēs viņu klausītās grupas. vari savu radio klausīties.
nu kaut kā tā īsumā..
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 16th, 2014 - 10:33 pm
(Puksts)
laikam tas limits noņemas, ja paņem premium variantu spotify. par topiem ir forši un to konču sarakstu dēļ es pat varētu sākt lietot :) vienīgais jā, ka nevar ņemt un visu albumu klausīties, tas gan nav forši, jo kā reiz parasti tā arī patīk darīt, pāris reizes uz repeat un tad ir atrastas ntās foršās dziesmas arī bez galvenā hita :D
[User Picture Icon]
From:[info]liizhj
Date: January 16th, 2014 - 10:45 pm
(Puksts)
mjā, tas limits noņemas, bet es nekādu premium neesmu pasūtījusi.. varbūt vienkārši entās čīkstēšanas twiiterī palīdzēja, haha.
pie tā albuma klausīšanās es spotifajā baigi pieradu, īstenībā iepatikās. neatceros pēdējo reizi, kad vispār kādu albumu ievilku kompī. ļoti taupās cietais vismaz!
bet nu toties similar artists ir forši! visādā ziņā - paprovē vēlreiz! :)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 17th, 2014 - 09:10 am
(Puksts)
es arī jau kādu pusgadu neko nevelku, bet nu tur tiešām pie vainas vecs kompis ar 100gb cieto.. kad nomainīšu [cerams tuvāko mēnešu laikā], tad atkal vilkšu, kaut kas tur tomēr ir citādāk un foršāk.. oki, šodien pat darbā izmēģināšu ;)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 17th, 2014 - 11:38 am
(Puksts)
a paga, tur vienu mākslinieku vispār ir iespējams vislaik klausīties? šobrīd iepazinos ar radio likšanu un ka var dziesmu pa vienai no youtube.. bet ja gribās tikai, piem, haim, pat ne vienu albumu, bet jebko, tur tāda opcija ir?