Jan. 16th, 2014 @ 04:07 pm .
Tags:

Par šo pukstu
(no subject)
ui, spotify ir tizls. visādās ziņās. tur ir klausīšanās limits! vismaz kādreiz bij, pēdējā laikā [2 ned.] gan neesmu pamanījusi..
bet vispār idejas viņiem nedaudz atšķiras.
last.fm ir vairāk tavu klausījumu statistikai - tu tāpat slēdz mūziku savā pleijerī, tikai viņš to visu piefiksē tavā profilā un taisa visādus topus, piedāvā līdzīgus ārtistus.
tur ir visu koncertu kalendārs! man tas parasti ir pirmavots visam, kas notiek, jo nez kāpēc tur info [par koncertiem] bieži vien parādās vēl pirms citiem medijiem..
tur tāpat ir draugu profili, bet simtreiz foršāki, nekā spotify, kur es vispār neesmu atkodusi, kāda jēga "followot" kādam draugam.. tur visiem ir profili, kur var redzēt, ko klausās tagad, vakar, pirms gada, uz kādiem koncertiem ir atzīmējies iet..
par radio aspektu - last.fm kkādu aptuveni mēnesi tas ir atkal uzradies [pirms tam bij visādas putras ar maksas/bezmaksas/nav pieejams LV u.t.t.], bet tagad atkal ir - basically, ņem video no jūtuba, tāpēc gadās arī daudz dzīvo versiju, bet - kas mīnuss - nevar kā spotifajā forši klausīties visu albumu pēc kārtas, teiksim. ja tu ieslēdz kāda mūziķa radio, tev spēlēs viņa dziesmas un viņam "līdzīgo" dziesmas. bet forši - ka var ieslēgt visādu tagu radio [melodic death, hypnotic trance, brutal emocore, jebko, kas vien tev ienāk prātā] un viņš metīs viskautko inčīgu ārā. vari arī klausīties savu draugu profilu radio - tad spēlēs viņu klausītās grupas. vari savu radio klausīties.
nu kaut kā tā īsumā..
[info]liizhj replied to
on January 16th, 2014 at 10:29 pm
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.