Jan. 19th, 2013 @ 11:38 pm .
Tags: ,

uztaisīju kārtējo kokteili (banāns+smiltsērkšķu nektārs+ābolu un burkānu sula+saldētas upenes, zemenes un smiltsērkšķi) un atkal nodomāju, ka ar šitiem ņigu-ņagu-blenderējamiem ēdieniem (biezzupas arī) grūti nošaut greizi, jo vienalga, ko lieku iekšā, garšo lieliski. salīdzinoši interesanti bija pielikt šādam kokteilim rukolu klāt, bet bija labi, tagad škrobojos, ka aizmirsu spinātus nopirkt, tos arī varētu pielikt, un vēl kaut kādus zaļumus. rīt jāpamēģina izpiest kko no kāposta un burkāniem un piemest lociņus klāt. ķermenis prasa svaigumus, burkānu sulu un garneles vēl un vēl.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]dusk
Date: January 20th, 2013 - 12:25 pm
(Puksts)
Var nošaut greizi. Es esmu strādājis sulu bārā. biešu sula grūti maisās. tas pats ar miltainajiem, smiltsērkšķi nav aiztikti, bet tas pats ar ķirbjiem. Ķirbji gan ļoti atšķiras riktīgi no šķirnes un to garša ar. Piemēram. Būs tādi kā putra, būs tādi kas garšo pēc riekstiem un sula jau gandrīz dzidra. viegli iemaisīt bet tie ir miltaini, turklāt doma daudziem nepatīk. Tad ir tā ir lietas, kuras var likt bet tāpat citas nomāks. so priekškam to darīt, ja nevajag skatam? Es tavā kokteilī neliktu zemenes, jo upenes ir stipra garša. Pārējais tur der masai.
Un greizi vēl tu tur garneles teici. Man nesen atveda ēdienu karbonāde un pa virsu garneles. Nezinu ar ko domā pavārs zivs un gaļa ir no, no, no. Protams ir kas to dara, bet brr, būs cilvēki kam patiks, bet reāli tas neiet kopā.
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: January 20th, 2013 - 11:31 pm
(Puksts)
Ja taisa mājās, tad parasti tuvumā ir tikai lietas, kas garšo, tāpēc ne ķirbjiem, ne biešu sulai nav gadījies uzskriet virsū, pie tam metu vairāk ne skatam vai garšam, bet vnk visu, kur kkādi vitamīni stāv iekšā :)
Un, protams, garneles ne kokteiļu sakarā :D Tās drīzāk forši ir iemest biezzupās kopā ar grauzdiņiem, ar gaļu kā kuru reizi, ir tie kišmiši ar garnelēm, nūdelēm un vistu, tur gan man šķiet ok, bet ar 'stiprāku' gaļu tik tiešām kopā neliktu.