kihelkonna - Par ēšanas kaitīgumu [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par ēšanas kaitīgumu [7. Jan 2016|12:39]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:7. Janvāris 2016 - 14:51
(Link)
tikko lasīju, ka vjetnamieši ļauj olai izperēties 20 dienas no 29, un tad to novāra cietu un grauž vai novāra mīkstu un izsūc ar salmiņu. Atsauksmes no tūristiem, kas pagaršojuši, ir labas! Droši vien arī taizemieši olas ļaunprātīgo baltumu fermentēšanas procesā padara nekaitīgu, tas kļūst melns un garšīgs :)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:7. Janvāris 2016 - 14:57
(Link)
šis varētu būt līdzīgi kā ar dārgajiem vīniem. tajos tiekot liktas kaitīgākas krāsvielas nekā lētajos vīnos (industrijā iesaistīts ķīmiķis stāstīja), jo tiek pieņemts, ka dārgos vīnus cilvēki lieto retāk nekā lētos, un tādēļ nevar sastrēbties kaitīgās vielas veselībai bīstamos daudzumos. tās lieliski fermentētās olas arī droši vien netiek lietotas pa pārītim katrās brokastīs.