drāzeņi |
[26. Nov 2015|11:47] |
|
|
|
Comments: |
bietes (vārītas plikas, vārītas rīvētas ar kko mērčveidīgu, grieztas vinegretā, ceptas cepeškrāsnī, rīvētas ar buljonu, ae griķiem un rukolu u.t.t.) burkāni (svaigi, vārīti, cepti, griezti, ēvelēti, rīvēti) pupiņas (dzeltenās - pākstīs; zaļās pākstīs - saldētas) puķkāposts (svaigs, vārīts, cepts) un kāposts (svaigs) kālis (svaigs, vārīts, cepts)
šo lietu sajaukums dažādās propocijās un griezumu veidos, atjaukts ar kādu pavalgu, lielākoties griķiem, zaļajām lapām visādām (rukola, spināti), kazas vai cita svaigsiera gabaliem.
piedzer izspiestu ķirbi vai ko tml. Aizdarīt var ar kādu zivi/gaļu, bet to pēc izjūtas.. | |