kihelkonna - drāzeņi [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

drāzeņi [26. Nov 2015|11:47]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:26. Novembris 2015 - 12:43
(Link)
tāpēc es ēdu kartupeļu pankūkas tikai ārpus mājas:
1) pašai nav jārīvē
2) neredzu to eļļas kvantumu, kurā tās tiek ceptas (vēl no svara vērotāju laikiem saglabājusies tieksme ļoti taupīgi apieties ar eļļu)
3) uz šķīvja ir tikai 3 gab, nevis iespēja paņemt no lielās bļodas vēl 3 papildporcijas
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:26. Novembris 2015 - 12:53
(Link)
tā kā es neesmu veģetāriete, tad kalorijas varu pievākt arī ar gaļu. man nav vilkmes uz kartupeļu pankūkām, kaut arī man tās garšo :)
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:26. Novembris 2015 - 13:00
(Link)
tad jau pavisam vienkārši - ar rīsiem un malto gaļu plidītas sautētas paprikas
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:26. Novembris 2015 - 18:57
(Link)
jā, ar malto gaļu es šo to taisu, bet uz pildītām vēl neesmu saņēmusies, būs jāsaņemas :)
[User Picture]
From:[info]summoned
Date:10. Decembris 2015 - 21:40
(Link)
Man labi garšo ar to pašu pildīts gruntīgs lauku kabacis "pīlē", kur apkašā salikti sacepti sīpoli, burkāni un svaigi sagriezti tomāti. Pēc tam, kad teju jau izcepies, parasti pieliek krējumu (nez, gan jau to var aizstāt), lai sanāk mērce pie kartupeļiem.

Vēl papriku var pildīt ar chili con carne vai tam līdzīgu bezgaļas masu.

Pieņemu, ka šim siers nav obligāts (es reti taisu vairāk par ceturtdaļu šī daudzuma): http://www.wellplated.com/balsamic-brussel-sprouts/ Kvinoju drīksti? Tā + lasis tur labi iet klāt.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:11. Decembris 2015 - 07:51
(Link)
paldies, izskatās garšīgi :)