drāzeņi |
[26. Nov 2015|11:47] |
|
|
|
Comments: |
tāpēc es ēdu kartupeļu pankūkas tikai ārpus mājas: 1) pašai nav jārīvē 2) neredzu to eļļas kvantumu, kurā tās tiek ceptas (vēl no svara vērotāju laikiem saglabājusies tieksme ļoti taupīgi apieties ar eļļu) 3) uz šķīvja ir tikai 3 gab, nevis iespēja paņemt no lielās bļodas vēl 3 papildporcijas
tā kā es neesmu veģetāriete, tad kalorijas varu pievākt arī ar gaļu. man nav vilkmes uz kartupeļu pankūkām, kaut arī man tās garšo :)
tad jau pavisam vienkārši - ar rīsiem un malto gaļu plidītas sautētas paprikas
jā, ar malto gaļu es šo to taisu, bet uz pildītām vēl neesmu saņēmusies, būs jāsaņemas :)
Man labi garšo ar to pašu pildīts gruntīgs lauku kabacis "pīlē", kur apkašā salikti sacepti sīpoli, burkāni un svaigi sagriezti tomāti. Pēc tam, kad teju jau izcepies, parasti pieliek krējumu (nez, gan jau to var aizstāt), lai sanāk mērce pie kartupeļiem. Vēl papriku var pildīt ar chili con carne vai tam līdzīgu bezgaļas masu. Pieņemu, ka šim siers nav obligāts (es reti taisu vairāk par ceturtdaļu šī daudzuma): http://www.wellplated.com/balsamic-brussel-sprouts/ Kvinoju drīksti? Tā + lasis tur labi iet klāt.
paldies, izskatās garšīgi :) | |