drāzeņi |
[26. Nov 2015|11:47] |
|
|
|
Comments: |
| From: | ripp |
Date: | 26. Novembris 2015 - 12:06 |
---|
| | | (Link) |
|
no vienkārši jebkas, kas ir mājās nomizots/rupji sagriezts, ielikts maisiņā, sakratīts ar pāris pilēm eļļas un izcepts vienā plānā kārtā krāsī. līdz tas pats, bet mazliet biezākā slānī, pāri garšvielas/kādi tomāti, bišķi siera, ja grib.
nupat gan es sāku meklēt ko citu, jo bišķi apnicis :D
ā, vēl džeimijam oliveram bija foršs veids pagatavot burkānus/bietes. abus atsevišķi apvāra bišķi, tad ar kkādām garšvielām (konkrētām), tad cep krāsnī. izklausās ņemtne, bet ir ļoti garšīgi.
man nekad nekas nav sanācis maisā cepeškrāsnī. laikam neriskēšu vēlreiz bojāt produktus :) bet to pašu jau var grāpī, vai ne.
| From: | ripp |
Date: | 26. Novembris 2015 - 12:11 |
---|
| | | (Link) |
|
es nelietoju tos maisus. vienkārši cepešpannā izber vienā kārtā. ja sarežgītāk, tad var kādā mazākā/dziļākā cepamtraukā. bet arī tajos es cepu bez vāka. patīk, ka mazliet apcepas no augšas.
maisā tik sakrata, lai viss smuki ar eļļu un zaļumiem "apņemas" un tad vienkārši uz cepešplāts cep :) beigās uzkaisa sāli vai tml. bietes tā ceptas ir ļoti gardas un kālis ar :) var puķukāpostu tā cept un brokoļus un pupiņas utt. (kabacis, baklažāns un tml. gan kļūst mīksti - garšīgi tapat, bet man patīk, kad knakšķ :))
man tā cepeškrāsns tāda dīvaina. ventilatoru viņai nevar atslēgt, viss tāds, ka labāk iztieku bez viņas. | |