kihelkonna - drāzeņi [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

drāzeņi [26. Nov 2015|11:47]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:26. Novembris 2015 - 12:01
(Link)
konkrēti kādi? :)
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:26. Novembris 2015 - 12:06
(Link)
no vienkārši jebkas, kas ir mājās nomizots/rupji sagriezts, ielikts maisiņā, sakratīts ar pāris pilēm eļļas un izcepts vienā plānā kārtā krāsī.
līdz tas pats, bet mazliet biezākā slānī, pāri garšvielas/kādi tomāti, bišķi siera, ja grib.

nupat gan es sāku meklēt ko citu, jo bišķi apnicis :D

ā, vēl džeimijam oliveram bija foršs veids pagatavot burkānus/bietes. abus atsevišķi apvāra bišķi, tad ar kkādām garšvielām (konkrētām), tad cep krāsnī. izklausās ņemtne, bet ir ļoti garšīgi.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:26. Novembris 2015 - 12:09
(Link)
man nekad nekas nav sanācis maisā cepeškrāsnī. laikam neriskēšu vēlreiz bojāt produktus :) bet to pašu jau var grāpī, vai ne.
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:26. Novembris 2015 - 12:11
(Link)
es nelietoju tos maisus. vienkārši cepešpannā izber vienā kārtā.
ja sarežgītāk, tad var kādā mazākā/dziļākā cepamtraukā. bet arī tajos es cepu bez vāka. patīk, ka mazliet apcepas no augšas.
[User Picture]
From:[info]le_minga
Date:26. Novembris 2015 - 12:25
(Link)
maisā tik sakrata, lai viss smuki ar eļļu un zaļumiem "apņemas" un tad vienkārši uz cepešplāts cep :) beigās uzkaisa sāli vai tml.
bietes tā ceptas ir ļoti gardas un kālis ar :) var puķukāpostu tā cept un brokoļus un pupiņas utt. (kabacis, baklažāns un tml. gan kļūst mīksti - garšīgi tapat, bet man patīk, kad knakšķ :))
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:26. Novembris 2015 - 12:28
(Link)
man tā cepeškrāsns tāda dīvaina. ventilatoru viņai nevar atslēgt, viss tāds, ka labāk iztieku bez viņas.