kihelkonna - kā mums gāja ar Parīzi [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

kā mums gāja ar Parīzi [14. Nov 2015|12:36]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pirms pusotras nedēļas laulenis atnāca mājās un teica, ka ir novaktējis ļoti lētas biļetes uz parīzi. viņš jau sen grib mūs vest uz parīzi, jo bijis tur komandējuma laikā un saka, ka pilsēta esot ļoti draudzīga ģimenēm ar bērniem.

20. novembris, 3 dienas, mēs varētu braukt visi četri. piekritu, viņš nopirka, samaksāja. es jau sāku skatīties resursus, kad nākamajā dienā laulenis piezvanīja, ka brauciens atcelts. lidmašīnu kompānija piezvanījusi, ka tomēr nevar par tik lētu naudu mums biļetes dot, lai piemaksājam. laulenis atteicies maksāt vairāk, un viņi tās pašas dienas laikā atskaitīja naudu atpakaļ.

vēlāk laulenis atzinās, ka cenu starpība bijusi vien 40 eiro uz mums visiem, bet viņš vienkārši apskaities. vispirms tā kompānija viņam sūtījusi īsziņu, lai piezvana, viņš zvanījis un numurs izrādījies neeksistējošs, tad viņš numuru atradis guglē, tur tajā kantorī (rīgā novietotā) neviens nav pratis latviešu valodu, runājuši tikai krieviski, un tā tālāk.

tā mums izgāja. to iestādījumu sauc tagoo, ja kas.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:14. Novembris 2015 - 15:35
(Link)
varētu pat teikt, ka jums paveicās
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:14. Novembris 2015 - 15:42
(Link)
nu jā. izrādās, arī laulenis dažreiz instinktīvi pieņem pareizus lēmumus. jo it kā jau nebija prāta darbs to iestādījumu pasūtīt vienu māju tālāk, ja tās biļetes tik un tā bija lētas.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:14. Novembris 2015 - 16:26
(Link)
tagoo, šķiet, drīz būtu jums jāzvana un pazemīgi jājautā "vai jūs tomēr nebūtu ar mieru pirkt tās lētās biļetes par sākotnējo cenu"?
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:14. Novembris 2015 - 16:29
(Link)
es jau tolaik biju apskatījusi ilgtermiņa laika prognozi, kas solīja no +10 uz -8 tajā nedēļas nogalē, tā ka lai brauc vien paši!