paleo jaunākais |
[21. Apr 2015|09:28] |
|
|
|
Comments: |
plikiem, ar garšas dārzeņiem. vot nezinu, vēl neesmu izpētījusi šo lietu.
| From: | jojo |
Date: | 21. Aprīlis 2015 - 10:03 |
---|
| | | (Link) |
|
otrs, pēc kaulu želantīna, mēģināt aukstās gaļas visādos variantos, vislabāk majās gatavotās.
| From: | jojo |
Date: | 21. Aprīlis 2015 - 10:04 |
---|
| | | (Link) |
|
galu galā, var taču vārīt (cūkas) kājas vai galvu un dabūt to pašu buljonu ar visu želantīnu
cūkas kāju mēs vārāk regulāri; tas lauleņa mīļākais ēdiens. ideja bija ar vairāk kauliem un ilgāk :)
Tu vārīji bez kādām garšām? Ar seleriju kādu burkānu un puravu varbūt piparu un laurulapu vajadzētu tīri labam sanākt. bet es neesmu buljonu fans.
selerija, burkāns, pipari, sīpols, ķiploki, sāls. bet to visu droši vien vajadzēja vairāk.
| From: | jojo |
Date: | 21. Aprīlis 2015 - 11:12 |
---|
| | | (Link) |
|
manā galvā galerts un kaulu buljonsi ir sinonīmi, bet es neesmu lasījusi viņas grāmatu. cūkas kāju (un galvas) buljonos, galertos jābūt tam pašam, kam kaulu buljonā -
anīvejs, es patiešām ticu, ka tas, kas tev riebjas nekādā veidā nevar būt labs priekš tevis. :) ja nu vienīgi, lai noskaidrotu, ka tas tev neder (šobrīd) un kaut kādā mērā piemīt (jo kā gan citādi tas tevi atrastu). kurš pie pilna saprāta gribētu staigāt ar IZMISUMU un riebumu vēderā (un pārējās šūnās)?
| From: | jojo |
Date: | 21. Aprīlis 2015 - 11:22 |
---|
| | | (Link) |
|
p.s. ja satiksimies, drīkstēsi man par to iepriekšējo komentāŗu iejaukt sirsnīgu pliķi. piedod.
:D :D visi tavi komentāri man ir dārgi :) | |