kihelkonna - mazzaķa hronikas - ielieciet sim karti [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazzaķa hronikas - ielieciet sim karti [2. Maijs 2014|19:14]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

mazzaķis šodien attaisīja manu telefonu, izņēma sim karti, ielika atpakaļ, aiztaisīja telefonu. es to paņēmu, ieliku kabatā, pēc laika pamanīju, ka tas saka - ielieciet sim karti. mz to bija ielicis ar stūrīti uz otru pusi. nu ko, jāmāca, kā likt sim karti, un ka pirms tam jāizslēdz telefons.

vēl šodien visi brīnījās, kāpēc mums neviens nezvana. pēc tam sāka brīnīties, ka telefonam nav ne vada, ne klausules. mz ir klausuli pieslēdzis, patiešām pieslēdzis vecam kasešu magnetofonam, kas no skata ir līdzīgs telefonam un atdots bērniem rotaļām. taisījis automātisko atbildētāju.

viņš ir iegājis kaut kādā jaunā stadijā. viņa rotaļas ar aparātiem kļuvušas vēl radošākas, bet arī vēl neprognozējamākas.

tāpat pie datora. mazmurkšķis rātni uzspiež linku un spēlē savu spēlīti. ja nav spēlītes, tad paprasa, lai iedod. citreiz pats ieraksta guglē un sadabū. ieliek grāmatzīmi. mz meklē failus un iet iekšā sistēmā, un kaut ko mēģina nohakot. programmas palaiž nevis no šortkatiem, bet no exe failiem. no viņa profila esmu uzlikusi read only visiem saviem folderiem, bet ko var zināt.

bet nebeidzu priecāties, ka viņš pilnīgi jebkuram priekšmetam atrod pielietojumu. vakar gājām uz mežu (tagad īstais laiks to darīt, jo zied zaķskābenes un vēl nav odu). meža apakša ir pilna ar visāda lieluma zariem, lapām, diezinko. un tam visam, pilnīgi visam, pa vienam un kopā, ir savs pielietojums. varētu to mz no rīta palaist mežā un viss, vakarā savākt.

bet ir zināms arī, kamā viņš ir atsities. mazzaķa tēvs rāda rētu rokā - reiz agrā bērnībā esot atradis nekārtīgu kontaktu, kam vadi līduši ārā, un pats pieņēmis lēmumu, ka kontaktu vajag salabot. kaut kā esot pie tā kontakta pielipis un ilgi neticis nost. no mēģinājuma bāzt kontaktos naglas viņam ir citas rētas.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:2. Maijs 2014 - 21:11
(Link)
Man ir aizdomas, ka man tas vēl priekšā...