tkemali 3 |
[10. Sep 2013|12:42] |
ļoti atvainojos, bet ciba jau tāpat ir plūmju vārītāju kopiena. vēl jautājums.
tātad. aizgāju uz tirgu. pirmā pārdevēja, kurai pateicu, ka meklēju kindzu, bet nezinu, kā tā izskatās, man kindzu arī piedāvāja. :D
šī kindza ir no skata līdzīga pētersīlim, bet nav pētersīlis, tā ka varētu būt īstā.
tātad tagad man ir: 4 kg jau apvārītu un atkaulotu kaukāzeņu (tips: atkaulošana ieguva jaunus apgriezienus, kad duršlakā likos iekšā ar nupat maksimā iepirkto kartupeļu biezputras stampu); 4 sīki čiļi un 2 ķiploki (vienam jau visas daivas nomizotas un sakapātas); un 3cm biezas buntes, nu riktīgi resnas buntes ar: kindzu, dillēm, pētersīļiem. un 1 cm resna bunte ar lillā baziliku.
esmu gatava visu augšminēto tagad rūpīgi sakapāt vai pat iebāzt smalcinātājā. jautājums - vai veselas buntes nebūs par daudz? kaut kā visās receptēs runā par kaut kādiem 2 - 4 kārniem zariņiem. a man noskaņojums to visu sabāzt iekšā katlā (pirms tam izraujot resnos kātus), ka nav ta nav. |
|
|
Comments: |
principā gaumes lieta, bet uz tādu daudzumu plūmju, man šķiet, ka visas buntes tā tik vien būs
| From: | krii |
Date: | 10. Septembris 2013 - 14:26 |
---|
| | | (Link) |
|
Nav par daudz, būs riktīgi labi.
| From: | up |
Date: | 10. Septembris 2013 - 14:43 |
---|
| | | (Link) |
|
gāz visu. | |