tk |
[8. Sep 2013|17:23] |
es,kā zināms, esmu kaukāzeņu zaptes cienītāja. vienus 5 kg (nopirktus čiekurkalna tirgū) jau sataisīju par brokastu zapti, tagad iepirku vēl 5 kg.
varbūt man tiešām krist nezinkur un 1 kg pārstrādāt par to tkemali. tai sakarā sakiet, kas ir kindza un kur tādu var dabūt. varētu būt tai pašā tirgū? |
|
|
Comments: |
| From: | str |
Date: | 8. Septembris 2013 - 17:36 |
---|
| | | (Link) |
|
čiekurkalna- varbūt arī nebūs, bet cik saprotu- tur arī veikalā atrodamais hmeli-suneli maisījums der
| From: | blond |
Date: | 8. Septembris 2013 - 18:13 |
---|
| | | (Link) |
|
nu kā var salīdzināt kaut kādu maisījumu ar svaigām garšvielām
tirgū parasti ir blakus pētersīlim un citiem zaļumiem. Izskatās kā tas pats pētersīlis, tik ož pēc blaktīm.
From: | pet |
Date: | 8. Septembris 2013 - 18:04 |
---|
| | | (Link) |
|
Kinza = koriandra lapas (pretstatā sēklām ko parasti tirgo kā koriandru); man šķiet ka arī rimi garšvielu plauktos varēja atrast.
paldies, kļūst aizvien skaidrāks :)
| From: | krii |
Date: | 8. Septembris 2013 - 18:20 |
---|
| | | (Link) |
|
Tirgū ir. Sakņu paviljonā, buntītēs, kā jau te tika minēts, viegli sajaucama ar pētersīļu buntītēm. Šajā gadalaikā vēl varētu but arī ārā, uz galdiem. Esmu redzējusi arī dažos Rimi, piemēram, Barona centrā, bet tur nav katru dienu. | |