kihelkonna - mazzaķa hronikas - stāvus [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazzaķa hronikas - stāvus [23. Jun 2013|09:45]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:23. Jūnijs 2013 - 19:26
(Link)
tu laikam nesaprati manu problēmu. lauka apstākļos man bērns vai nu jāčurina turēts tupus (man neērti) vai arī viņš čurā biksēs. es gribētu padarīt savu dzīvi ērtāku, iemācot viņu čurāt stāvus. tad nu lūgšu tavu kā pieredzējuša tēva padomu - kā man rīkoties? paarstā veidā iesakot viņam stāvo čurāšanu viņš saslapina biksēs. tātad kaut kas jātur uz augšu. tāpēc vaicāju, kas īsti jātur uz augšu. lai ieteiktu viņam.

vecajos laikos jau bērnus varēja laist nepieskatītus un viņi ne tikai čurāt stāvus, bet pat runāt 3 valodās iemācījās no pagalma bērniem un nevis ar vecāku palīdzību. man šis variants nespīd.
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:23. Jūnijs 2013 - 20:59
(Link)
tupus jau sanāk ačgārni tieši no fizikas viedokļa. Bet par to uzšaušanu pa dupsi, tas tiešām līdz nepiečurāt visu, kas ir priekšā - bikses, kājas, utt.. (un šito es no draugu bērnības noklausījos, kā māsīca visus sīkos brālēnus čurināja) KK čurāšanu stāvus apguva dārziņā (apmīžot visus Parādnieka krūmus :P), vēlāk šo praksi nostiprinot arī sab tualetēs, kur podi viņam līdz viduklim, es sākumā mēģināju viņu 'pa meitenīgam' (nu kā mani bērnībā), bet tad atklāju, ka daudz vienkāršāk ir aiz padusēm pacelt uz augšu, lai krancis pāri poda malai un tad noliekt tā, lai čura tek podā (nevis augšā, sāņus vai uz grīdas pie poda).
From:[info]unpy
Date:24. Jūnijs 2013 - 12:53
(Link)
Nu taču, palūdz lai tēvs, vectēvs vai cits vīrietis parāda, jebkurā gadījumā no tādas turēšanas viņš pats neko neiemācīsies, jums to nesaprast, bet čurāšana stāvus ir diezgan sarežģīta padarīšana, kuru var apgūt un izkopt tikai ar patstāvīgu treniņu palīdzību:))
From:[info]pet
Date:24. Jūnijs 2013 - 17:49
(Link)
Nevis tureet kraanu, bet izgaazt visu vidukli uz priekshu - tad pat demonstratiivi goroties bez tureeshanas biksees netraapa. Vai arii lai pats meegjina tureet mantiibu un sacensties pats ar sevi cik taalu var aizchuraat.