kihelkonna - šķiņķis [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

šķiņķis [6. Mar 2013|15:19]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

šodien aizforķīju fruktus uz sāģiku, sēžu mājās un nodarbojos ar muguru, pakaļkāju un kājpakaļu. es te tagad pieseivēšu linkus.

kā jau zināms, es te sūdzējos par muguras sāpēm. iekš Donna Eden grāmatas atradu punktus, kurus paspaidot mugura sāka mazāk sāpēt.

tie punkti ir pagrūti atrodami, jo grāmatas attēli izskatās tā, it kā tajos būtu tītas sviestmaizes. tie paši punkti labākā izpildījumā, bet bez pietiekama paskaidrojuma un ar šo to izlaistu ir te http://www.personal-growth-can-be-fun.com/back-pain.html

bet nebeidza sāpēt minētā kājpakaļa jeb šķiņķis http://www.thehealthybackblog.com/chiropractic/7163-a-pain-in-the-butt-2/
viņš sāka sāpēt septembrī un vispār taisīja ievadu jau pirms pusotra gada, bet nesen negantizējās.
un tad vairs nav svarīgi, sāp tā mugura vai nē, jo šķiņķa sāpes visu nomāc. ja man būtu tikai viena kāja, uz tās varētu lēkt uz priekšu, bet manā gadījumā ir vēl otra kāja, kas sāp. vienalga, lietota vai nelietota. pagriez tā, sāp šitā, pagriez vēl citādi, sāp citādi. tā nu grozi ar cerību, bet viņa katrā variantā sāp citādi. pat guļot.

D.E. grāmatā nav nekā par šķiņķa ārstēšanu. protams, šķiņķa sāpes izriet no tās pašas lejasmuguras. tur ir viens garš nervs, ko nospiež viens muskulis iekš kājpakaļas, un sāp visa kāja līdz pēdas galam.

internets ir pilns ar visādiem vingrinājumiem (ierakstām gugles attēlu meklētājā sciatica stretch), kur atrod jaunus un jaunus vingrinājumus pakaļkāju izgrozīšanai visos iespējamos leņķos un neleņķos, lai tas muskulis atlaistu.
tā nu mēģināju visu pēc kārtas. no bija tikai viens, pēc kura palika labāk un nevis sliktāk, un tas ir šis
http://www.youtube.com/watch?v=KxsDfXBDZec

visērmīgākais ir šis (viegli īstenojams - zem dibena jāpaliek tenisa bumbiņa pasmasāžas nolūkā; labāk nekļuva) http://www.youtube.com/watch?v=7ofmH71LL2M

un šis ir iekš pamatiem http://www.youtube.com/watch?v=2qZ517Rw7ME

pēc šitā arī palika labāk
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=ip0xXylORVM&NR=1

tas tagad 1 - 2 mēnešiem.
Linkir doma