kihelkonna - mz bērnudārza finišs [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mz bērnudārza finišs [19. Apr 2012|10:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
noslēdzās mazzaķa (2.2) bērnudārza epopeja. šodien savācu drēbes no skapīša. labā omā aizdevāmies turp. tiklīdz viņš saprata, ka būs jāiet uz savu grupiņu (un nevis pie mazmurkšķa ciemos),viņš sāka kliegt kā trīs, nē, četras virsskaņas lidmašīnas un sist man pa galvu. jo tuvāk grupiņai, jo vairāk.

tālākais plāns tāds. no septembra mz sāks iet ar mazmurkšķi vienā grupā (jaukta vecuma grupa, 3 - 7 gadi, bet mz par blatu uzņems ar 2.7). sīči ies uz dārziņu 2 - 3 dienas nedēļā, un citas 2 - 3 dienas nedēļā tiks vesti uz Burtnieku ielas estētikas skoliņu. tur ir vienādi laiki 3, 4, 5gadnieku grupām. mēģināšu mz iemānīt pie trīsgadniekiem un tad varēšu abus bērnus stibīt reizē.

vismaz 2 bd dienas nedēļā ir vajadzīgas tāpēc, ka ja bērns dārziņā nav vairāk kā trīs dienas pēc kārtas, tad vajadzīga ārsta zīme, un tas ir baigais čakars.

ja abi varētu iet uz dārziņu kopā, tad beidzot būtu kāds labums no tās jauktā vecuma grupas. mazmurkšķim būs ko šefot un mazzaķim viss tajā mm grupā patīk labāk nekā siles grupā. tur interesantākas mantas un saprotami bērni.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:19. Aprīlis 2012 - 11:04
(Link)
Nujanu

Parasti jau viņi mierīgi piemet pusgadu, pat gadu klāt, ja ir lielais bērns blakus (tā es abus bērnus ar 5 gadu starpību vedu uz vienām un tām pašām nometnēm)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:19. Aprīlis 2012 - 11:05
(Link)
ja? paldies, iepriecināji!
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:19. Aprīlis 2012 - 11:20
(Link)
nu, es gan visp izlaidusies (mazajai neliela kombinētā bd grupa no 2 līdz 6 gadiem) - manuprāt, ĻOTI veselīgi, jo mācās līdz ar lielajiem bērniem, paralēli dīlojot ar sīkajiem dundukiem