kihelkonna - raw - 6. diena [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

raw - 6. diena [31. Mar 2012|08:24]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]


nu tātad mēs palikām pie tā, ka es brokastīs apēdu vakardienas ēdienu. nedaudz, bet garšīgi. esmu mājas cūka un neko ārā nemetu.

pēc tam kaut kā ēst negribējās. it kā jau vajag ēst tikai tad, kad gribas, un neēst, kad negribas, bet tomēr kārtības labad ap vieniem uztaisīju lielu krūzi ķirbju sulas. ķirbis izrādījās diezgan negaršīgs, kā jau pavasarī. bet varbūt tik traki nebija, jo arī mz izdzēra savu porciju. virsū uzkodu ābolu.

ēst sāka gribēties ap sešiem. tā neuzstājīgi. uztaisīju lielu bļodu drāzeņu salātu, ko noēdām uz pusēm ar lauleni. ar to atšķirību, ka man tās bija vakariņas, bet viņam apetaizeris pirms cepta cūkas gabala. mazzaķis vakariņās ar manāmu prieku ēda kopā ar gaļu sutinātos kartupeļus, mazmurkšķis ēda gaļu un kartupeļus. konkrētie pēc atstrādātas metodes ar gaļu gatavotie kartupeļi ir viena no labākajām lietām, ko mana mizerablā pavārmāksla spēj sniegt. arī es noēdu vienu kartupeli. un pussauju riekstus.


tā ir maza apetīte, man domāt. sulas un salāti man vienmēr likušies tikai uzkoda pirms kārtīga treknā ēdiena. tāpēc vien būtu interesanti turpināt eksperimentu, lai uzzinātu, kas ar manu apetīti notiks turpmāk. vai mani piemeklēs kompensējoša rijības lēkme? nu nevar taču būt, ka tajos drāzeņos ir tik daudz kaloriju. govis arī ir svaigēdājas un viņas ēd cauru dienu. viņas manāmi dzīvo, lai ēstu.

uzkāpu uz svariem. mīnus 1 kg. priekš nedēļas tas ir par daudz, manuprāt. normāli man liekas zaudēt 1 - 2 kg mēnesī.

rīt man svaigēšanas pārtraukums, jo dodos svinēt dzimšanas dienu pie namamātes, kas ir liela rosolu un kūku meistariene.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]str
Date:31. Marts 2012 - 10:23
(Link)
ieteiktu neriskēt ar rosolu un kūkām. vnk būs slikti
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:31. Marts 2012 - 10:37
(Link)
tas draud tiem, kas ilgāku laiku bijuši 100%. es pat vienu dienu neesmu bijusi 100%. bez tam es gribu zināt.