kihelkonna - Osho [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Osho [23. Jun 2010|12:14]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
lasīju Osho par to, ka nevajag visu atlikt, ka vajag pieņemt lēmumu, un ka vajag katru dienu dzīvot tā, it kā tā būtu pēdējā. piemērs par ģenerāli, kuru ballītes vidū sasniedza ziņa par viņam plānoto nāvessodu. viņš sāka ballēties vēl līksmāk, teikdams, ka visu dzīvi viņš dzīvojis tā, it kā šī diena būtu pēdējā, bet beidzot tas ir pa īstam, jo šī diena patiešām ir pēdējā, urā.

kad biju tiktāl izlasījusi, pienāca mans laiks doties pastaigā, pēc ilgiem laikiem vienai pašai. laikam no grāmatas man bija iestājies klikšķis, ka nudien nevajag visu laiku atlikt. tā nu aizgāju uz veikalu, nopirku jaunas džinsenes, jaunu jaku, jaunu naudas maku, sieriņus, kā arī profesionālo odu līdzekli un citas lietas. tagad ja es pēkšņi nomiršu, aiz manis paliks jaunas džinsenes, jaka (smalkā no gandra, tās nodeldēšanai vajag gadus 5), sieriņi, odu līdzeklis, kā arī vienreizlietojamais paladziņš, kur mazzaķim vemt virsū.

hm, kaut kas te neiet kopā.

nu labi, kāds varēs mantot manu Osho grāmatu.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]snorke
Date:23. Jūnijs 2010 - 12:50
(Link)
nu man vispaar sitadi padomi skiet pilniigi garaam :) ir tacu tik daudz lietas, ko dara ar ilgterminja perspektiivu - tiesi taapeec, ka sii diena nav peedeejaa - turot praataa sasniedzamo rezultaatu :)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:23. Jūnijs 2010 - 13:08
(Link)
nu jā, bet jaunas jakas nopirkšana ir ievērojams rezults. man kā jau susuriņam iepriekšējā gandrā pirktā jaka kalpoja 5 vai 6 gadus, iestādēs, pasākumos, ikdienā un dārzu ravējot.
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:23. Jūnijs 2010 - 16:03

(Link)
mmm. konta stāvokli ošo noteikti ietekmē.