kihelkonna - mazmurkšķis - rozīne [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

mazmurkšķis - rozīne [24. Okt 2009|20:50]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
notikums tāds. mans gudrais un prātīgais mazmurkšķis iebāza degunā rozīni. izšņaukt un izšķaudīt nevarēja (pat mēģināju šo šķaudināt, dodot ostīt maltos piparus), nācās zvanīt uz 112 un prasīt, vai tas nopietni. atbrauca ātrie, nevarēja izķeksēt, aizveda mūs uz vienības gatvi. tur vesels ārstu bars viens pēc otra izmēģināja aizvien dīvainākus ķekšus (rozīne jau bija uzbriedusi kā kompotā), kamēr laimīgi dabūja ārā. mājās braucām ar autobusu. murkšķis labi turējās, bļāva tikai tad, kad tiešām vajadzēja. no mediķu puses - viena vienīga laipnība un iejūtība.


upd.
tagad domāju, kā būtu, ja būtu. ja mm nemācētu runāt un es tā arī nesaprastu, kas noticis (šis mani izsauca no virtuves un pats izstāstīja notikušo). ja es sēdētu mājās viena ar diviem bērniem, nevis vienu. utt utjpr.

upd.2.
nākamajā dienā man ienāca prātā, nez kā būtu, ja es iebāztu degunā rozīni. dienu vēlāk no laukiem pārradās laulenis un atzinās, ka viņam tagad gribas iebāzt degunā rozīni.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:24. Oktobris 2009 - 20:59
(Link)
labi ka tā!
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:24. Oktobris 2009 - 21:01
(Link)
:)
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:25. Oktobris 2009 - 06:39

paldies Dievam, beigas labas

(Link)
es biju iebāzusi zirni degunā, kurš bija izīdzis.


starp citu, kādreiz cālī redzēju tēmu, kam jūs ticējāt bērnībā, es, piemēram, ticēju, ka lielie mani neredz, kad mājas viesībās uzcēluši uz krāsnaugšas un nāk meklēt. tāpat ar zirni, tikai šodien aizdomājos, ka droši vien, nebija uzdīdzis. tētim un mammai laikam bijusi gribēšana uzlabot patiesību.
[User Picture]
From:[info]jojo
Date:25. Oktobris 2009 - 12:49
(Link)
būtu tā, ka rozīne sāktu pūt un bērnam saceltos liela temperatūra. pēc tam vestu pie ārsta un tad jau redzētu, kā tālāk.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:25. Oktobris 2009 - 15:07
(Link)
tad jau nav tik traki. lasīju, ka, piem, tāds ķiršu kauliņš kādu brīdi var sadomāt ieslīdēt kādā svarīgā elpošanas ceļā, un tad cauri ir. tāpēc arī vakar tā iespringu uz neatlikamo palīdžibu.