kihelkonna - cib [entries|archive|friends|userinfo]
kihelkonna

[ website | kihelkonna - apdzīvota vieta sāremā salā ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

cib [20. Sep 2008|11:07]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kaut kā citi cilvēki savās dienasgrāmatās raksta aktuālus notikumus, kuri arī pēc laika liekas aktuāli. man kaut kā šībrīža notikumi vai nu neliekas stāstīšanas vērti, un tādi liekas tikai pēc kāda laika, vai arī kārtējās pastāstāmās lietas dienu vēlāk liekas pilnīgi stulbas, ar birsti uz šaufeles uzslaukāmas un aizmirstamas. taču bieži gribas pastāstīt tādas vecas, nogatavojušās lietas. bet liekas, kā nu es tā dienasgrāmatā rakstīšu tikai vecus notikumus. a vot turpmāk tā arī darīšu, vecas lietas rakstīšu.
Linkir doma

Comments:
From:[info]troublemaker
Date:20. Septembris 2008 - 11:59
(Link)
ai, nu jāraksta to, ko gribas rakstīt. un punkts;) to darīt parasti bloķē kaut kādas bailes. nav ko iet to pavadiņā. un ja arī vēlāk tas liekas sviests un sūds or something like that, kas par to? kādam citam varbūt tā neliekas. zin, man, piemēram, itin bieži pat viens it kā nenozīmīgs teikums citu rakstītajā(arī tavējā, starp citu) iekustina kaut kādus iekšējos procesus(vai kaut kā tā).
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:20. Septembris 2008 - 12:14
(Link)
paldies :):)
allaž esmu apbrīnojusi, kā tu stāsti domas, kādas es glabāju vismaz aiz diviem žogiem!
[User Picture]
From:[info]mena
Date:20. Septembris 2008 - 13:27
(Link)
Da nu. Es varu ierakstīt, cik foršs bija koncerts, kuru apmeklēju pirms pusgada, vienkārši tāpēc, ka atcerējos, un bija baigi labās atmiņas. Un tā tālāk. Šis nav publiskasi personisko ziņu portāls ši ir tipa "dienasgrāmata". (Publiskā dienasgrāmata nav dienasgrāmata)