atkal pārliecinājos, ka banānu kekss vienmēr iznāk dievīgs
2 glāzes miltu
1/2 glāze cukura (pat nedaudz mazāk)
2 olas
3 ēdamkarotes mīksta sviesta
2 nomizoti un uz pusēm gareniski sagriezti banāni
1 tējkarote sodas
1/2 tējkarote citronskābes
es taisu maizes cepamajā mašīnā, bet var arī tāpat, tad tas viss ir labi jāizmaisa, un banāni tā pa pusei pārvēršas putrā, pa pusei paliek gabaliņos, tas ir pats labākais pēc tam ēdot. nekādu slapjumu tur klāt nevajag, pietiek ar olām un banāniem. ja masa iznāk ļoti lipīga, tad viss ir pareizi.
pieliku šoreiz vēl aprikozes, rezultāts vispār zaškaļivajet
2 glāzes miltu
1/2 glāze cukura (pat nedaudz mazāk)
2 olas
3 ēdamkarotes mīksta sviesta
2 nomizoti un uz pusēm gareniski sagriezti banāni
1 tējkarote sodas
1/2 tējkarote citronskābes
es taisu maizes cepamajā mašīnā, bet var arī tāpat, tad tas viss ir labi jāizmaisa, un banāni tā pa pusei pārvēršas putrā, pa pusei paliek gabaliņos, tas ir pats labākais pēc tam ēdot. nekādu slapjumu tur klāt nevajag, pietiek ar olām un banāniem. ja masa iznāk ļoti lipīga, tad viss ir pareizi.
pieliku šoreiz vēl aprikozes, rezultāts vispār zaškaļivajet
aukstas šķiet par slapju un ķepīgu
(labi ir ar valriekstiem)