Kemune

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
atkal pārliecinājos, ka banānu kekss vienmēr iznāk dievīgs

2 glāzes miltu
1/2 glāze cukura (pat nedaudz mazāk)
2 olas
3 ēdamkarotes mīksta sviesta
2 nomizoti un uz pusēm gareniski sagriezti banāni
1 tējkarote sodas
1/2 tējkarote citronskābes

es taisu maizes cepamajā mašīnā, bet var arī tāpat, tad tas viss ir labi jāizmaisa, un banāni tā pa pusei pārvēršas putrā, pa pusei paliek gabaliņos, tas ir pats labākais pēc tam ēdot. nekādu slapjumu tur klāt nevajag, pietiek ar olām un banāniem. ja masa iznāk ļoti lipīga, tad viss ir pareizi.

pieliku šoreiz vēl aprikozes, rezultāts vispār zaškaļivajet
  • man visas banānmaizes garšo tikai siltas
    aukstas šķiet par slapju un ķepīgu
    (labi ir ar valriekstiem)
    • nē, nē, tas sanāk normāls kekss, nekas tur nav ķepīgs, tāds viegli mitrs kā mafins, nav pavisam sausais birstošais
Powered by Sviesta Ciba