Kemune

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tas notiek tā: minūtes desmit, piecpadsmit tu gatavojies, rēķini, plāno, stratēģiski izvieto resursus, vēlreiz pārlasi uzdevumu, atkārto algoritmu, visu noskaiti pie sevis, un tad PIEŠĶIL. kļūdām laika nav, pareizajā brīdī vajadzīgajiem resursiem jābūt pie rokas. runa ir par stir-fry, runa ir par Āziju, te tev nav pīli uzlikt sautēties uz piecām stundām un palasīt Stīlas romānu, tev jau desmit klienti ir gar degunu aizgājuši, kamēr tu šo lasi un visi Ķīnas kāposti piedeguši.

sīkāk, piemēram, te: http://www.ehow.com/how_2891_stir-fry-anything.html
  • es izpildījos uz elektriskās plītiņas ar padziļu klasisko pannu. ja neliek pārāk daudz dārzeņu, sanāk diezgan labi. baidos, ka woks uz gāzes arī īsti nav tas, jo klasiski to dara virs uguns, lai siltu arī pannas malas. tomēr galvenais ir sparīgi maisīt :)
    • man ir gaaze, kas, manupraat, tomeer ir daudz labaak par elektrisko pliiti. bet, protams, ja gribeetu buut autentiski, naaktos paarvaakties uz kjiinu :)
      vakar tomeer sapratu, ka, nodarbojoties ar stir-fry, ir svariigi, lai tieshaam buutu woks. liidz shim shkjia, ka lieliski iztiku bez, bet tagad esmu mainiijusi domas. visaadaa zinjaa woks nav nemaz tik daargs, man uzdaavinaaja, kaadi 20ls laikam.
Powered by Sviesta Ciba