Kemune

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
salīdziniet Oasis Wonderwall ar Ryan Adams versiju - kā var dažādi harmonizēt, minors tas pats, nekādu izlēcienu no diatonikas, bet skan pavisam citādi. popmūzika pieradina pie kvintām, dienišķā ēdiena, triumfa akordiem. patiesībā Oasis versija arī ir labi harmonizēta, tikai cik atceros ierakstā neko no tā nevar dzirdēt zem ģitāru bļerbļer un skaļā vokāla
  • Raijans Adamss kā reizi ir mūziķis, kurā esmu smagi vīlies. Viņš ir nekāds. Salīdzinot ar Palace ("Stable Will" ir labākā country dziesma ever, ka es saku) vai pat Herman Dune vai pat ar jebkuru no Nick Drake daudzskaitlīgajiem sekotājiem (pie kuriem Raijans noteikti pieskaita arī sevi) - zero.

    Un es vēl neko neesmu teicis par patiesi ģeniālo cowgirl-punk-folk meiteni Neko Case no laukiem.
    • nu labi :) es patiesībā tikai dzirdēju Wonderwall interneta radio (www.radioparadise.com), un iepatikās, ka var savādāk.
      bet no retumiem un īpatnējām meitenēm - reāli meklēju Nico albumu "Chelsea Girl", viņa ir no tās visas Velvet Underground pavadošās kompānijas un tiem laikiem, divas dziesmas, ko esmu dzirdējis no Royal Tenenbaums filmas
    • vēl mani noķēra tas, ka pēc viņa versijas izdzirdēšanas sapratu, ka var šo dziesmu noharmonizēt uz gandrīz tikai atvērtām stīgām un, zini, skan :)
Powered by Sviesta Ciba