Posted on 08.03.2007 at 15:54
Skaņa: Wolfmother - Joker & the thief pa SWH ROCK
yeah! šodien atkal tiku stundas veiksminieka kārtā Radio SWH Rock! Wolfmother - Joker & the thief bija mana izvēle, kad man Einārs Reiters atrakstīja un pateica ka viņiem redz radio neesot Dream Theater...

Comments:


guceens
[info]guceens 2007-03-08 17:05 (o)
neesu tā klausījusies swh rocku. tur pat ir tādi pasākumi?! :)
feini jau. vismaz kkas inčīgs pa dienu noticis! :) un kā var tikt par veiksminieku? :)
K-azis
[info]kazis 2007-03-09 08:22 (o)
sūtīt emailu un pieteikt savu dziesmu, ko izlozes kārtībā iespējams arī atskaņos.
maaris
[info]mankijs 2007-03-09 10:18 (o)
tur ir viskautkas... tur ir dubultšāviens - tiek izvirzītas divas grupas un zvanot vai mailojot var balsot par vienu... tā, kura uzvar, tiek atskaņota. Pie tam divu dziesmu garumā... tad ir jau pieminētais veiksminieks.. sūtam mailiņu (vai zvanam) un piesakam... katru stundu kāds tiek izlozēts... tāks... kas vēl? Vēl ir baltā patiesība.. nu tur gan no klausītājiem nekas nav atkarīgs.. katru dienu viena grupa tiek aptirzāta.. tb, bik no viņu bio pastāstīts... kas vēl?!? Kazi? Palīdzēsi??? : ) amm... ir dziesmu kaste... no 4iem līdz 7iem (labojiet, ja kļūdos) var iesūtīt dziesmas un pēc tam no 7iem līdz 8iem (atkal labojiet, ja kļūdos) tās (cik nu paspēj, laikam izlozes kārtībā) atskaņo.

kas vēl? Kaut kas jau bija.. reizēm ir kaut kādi konkursi, kuros var laimēs k-diskus, ielūgumus uz koncertiem, krūzes kreklus... viskauko... hmmm... oki : ) tas laikam viss, ko es atceros, bet gan jau kaut ko piemirsu!
Previous Entry  Next Entry